Kuva: Shutterstock

Etkö olekaan seksuaalisesti yhteensopiva kumppanisi kanssa? 3 surullista merkkiä

01.07.2018 16:15 - Senja Rapila

Aina parisuhde ei toimi tasa-arvoisesti, myöskään vällyjen välissä.

Vaikka parisuhde olisi kuinka täydellinen, aina se ei ole sitä vällyjen välissä. Joskus voit olla täysin eri aaltopituudella kumppanisi kanssa, etkä ehkä tiedä edes miksi. Mutta mistä tietää sen, jos et ole seksuaalisesti yhteensopiva kumppanisi kanssa?

Voit lukea seksuaaliterapeutin kertomat merkit alapuolelta.

Ette keksi molempia tyydyttävää kompromissia seksin suhteen

Parisuhteessa on tärkeintä löytää tasapaino myös vällyjen välissä. Jos jompikumpi  ei ole tyytyväinen seksielämäänne, on aika tehdä kompromisseja suhteen vuoksi.

Jos toinen kumppani uskoo, että hän voi päättää mielivaltaisesti kuinka usein harrastatte seksiä, on teillä todellinen yhteensopivuus ongelma. Silloin kumppani ei ole valmis tekemään kompromisseja, joka voi tuhota parisuhteen.

 Ehkä hän esimerkiksi päättää, että haluaa seksiä joka päivä tai kerran kuukaudessa, eikä hän ole valmis joustamaan asiassa.

Ette ole samaa mieltä yksiavioisuudesta

Yksiavioisuus on yksi yleisistä parisuhteen odotuksista, eikä se vain sovi kaikille. Et voi pakottaa ketään olemaan yksiavioinen, jos hän ei sitä halua olla. Jos sinä ja kumppanisi olette eri mieltä suhteenne tilasta, on mitä todennäköisintä ettette ole yhteensopivia, Jess kertoo.

Toinen teistä paheksuu toisen mielihaluja

On normaalia, että jokaisella on omat mielihalunsa ja fetissinsä seksin suhteen. Jotta voit jakaa mieltymyksesi kumppanisi kanssa, sinun pitää tuntea olosi turvalliseksi. Esimerkiksi jos toinen osapuolista nauttii pornosta, mutta toinen paheksuu sitä.

Tässä tilanteessa pitää kunnioittaa kumppanin tunteita, vaikka ei olisikaan ihan samaa mieltä toisen kanssa. Pienikin merkki siitä, että yrität kieltää kumppaniltasi jotain tai kontrolloida hänen halujaan, kertoo ettette ole yhteensopivia.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Naiset paljastavat: Lause, joka saa heidät syttymään

Lue myös: 7 piirrettä, jotka enteilevät parisuhteen päättymistä – oletko kokenut omassa suhteessasi?

Lue myös: Yleinen syy pilaa myös suomalaispariskuntien seksielämän - tiedosta ja vältä omalla kohdallasi

Kilpailut

Uusimmat