Kuva: Shutterstock

Nainen perui häät 25 minuuttia ennen vihkimistä - syynä miehen kaksoiselämä

24.07.2018 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Miehen kaksoiselämä tuli täytenä yllätyksenä puolisolle.

Kun Mel tapasi Chrisin, oli hän onnensa kukkuloilla. Tuntui, että tässä miehessä on ihan kaikki se, mitä hän on koskaan mieheltä toivonut. Hän on komea, mukava ja kaikin puolin täydellinen. Siksi Mel ei ollut uskoa korviaan, kun Chris muutaman kuukauden yhdessäolon jälkeen kysyi; Mennäänkö naimisiin?

Hääpäivänä kaikki kuitenkin muuttui, ihan silmänräpäyksessä. Aamu alkoi normaalisti ja päivään kuuluvasti erittäin rakkaudentäyteisesti. Chris lähti bestmaneineen valmistautumaan päivään, samalla Mel jäi kotiin odottamaan meikkaajaa, jonka oli tarkoitus tulla paikalle hetkenä minä hyvänsä.

- Kun menin takaisin sisälle, näin lattialla taitellun paperilapun. Ajattelin, että se on joku mainos. En voinut kuvitellakaan, että se muuttaisi koko loppuelämäni, Mel sanoo.

Hän nosti lapun maasta ja luki sen. Siinä todettiin, että hänen tulisi etsiä eräs henkilö Facebookista, sillä tämä saattaisi saada hänen mietteensä häistä muuttumaan.

Mel meni Facebookiin ja kirjoitti hakukenttään lapussa olevan nimen. Haulla löytyi mies, jonka nimi ei ollut tuttu, mutta joka näytti olevan hänen tuleva aviomiehensä.

- Sain selville, että hänellä on ex-vaimo, josta en ollut kuullutkaan sekä kolme lasta. Lapsista nuorin oli syntynyt vain kolme viikkoa kihlauksemme jälkeen. Seuraavat tunnit menin sumussa. Sitten soitin vanhemmilleni, että häät on peruttu, hän jatkaa.

Häiden peruuntuminen kävi ilmi vain 25 minuuttia ennen seremonia alkua. Mel piiloutui veljensä luo eikä suostunut näkemään Chrisiä. Kolme viikkoa myöhemmin he tapasivat kahvikupillisen edessä.

- Hän vain kertoi minulle, että hän odotti oikeaa aikaa kertoa minulle mutkikkaasta elämästään, mutta oikeaa aikaa ei ollut vielä tullut.

Mel ei antanut Chrisille toista mahdollisuutta. Nykyään Chrisillä on jo toinen nainen. Sitä, tietääkö uusi tyttöystävä miehen perheestä, ei Mel tiedä. Hän kuitenkin toivoo niin.

Lue myös: Morsian perui häät kesken vihkitilaisuuden, aiheutti joukkotappelun - ymmärrätkö syyn?

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat