Kuva: Shutterstock

Kuinka kauan deittailua jatkui ennen suhteen virallistamista? Naiset kertovat kokemuksensa

29.07.2018 21:15 - Emmi Moilanen

Tavallista on, että tapailua kestää viikoista muutamiin kuukausiin. Toiset puolestaan haluavat sitoutua heti.

Ihastuminen on ihanaa aikaa ja potentiaalisen seurustelukumppanin tavatessa voikin tuntua siltä, että parisuhteeseen voisi ryhtyä vaikka samalta istumalta. Useat kuitenkin haluavat jatkaa tutustumista edes muutamien deittien ajan, ennen kuin tekevät virallisia päätöksiä suhteen jatkamisesta.

Elite Daily sivusto kokosi yhteen naisten kokemuksia siitä, kuinka kauan he deittailivat seurustelukumppaniaan ennen parisuhteen virallistamista. Voit lukea suomennetut vastaukset alta.

Kuusi viikkoa

“Tapailua kesti noin kuusi viikkoa ennen kuin päätimme, että olemme suhteessa. Puhuimme siitä, että kumpikaan meistä ei enää deittaillut muita. Tästä kului vielä pari kuukautta, että hän alkoi kutsua minua tyttöystäväkseen. Minusta seurustelu ja tyttö- ja poikaystäväksi kutsuminen olivat samoja asioita, sillä mikään ei oikeastaan muuttunut, hän vain alkoi käyttää sanaa tyttöystävä.”

Kuukausi oli riittävä aika deittailla

“Deittailin poikaystäväni kanssa noin kuukauden, ennen kuin virallistimme suhteen. Minusta se oli oikein sopiva aika, sillä siinä kohdassa jo tiesin, että haluan olla vain hänen kanssaan.”

Tasan viidet treffit

”Kävimme viidet treffit ennen suhteen aloittamista. Minusta se oli liian lyhyt aika. Ei se enää vaikuta suhteeseemme mutta olisi ollut kivaa tuntea hänet hieman kauemmin ennen seurustelun aloittamista. Hän kuitenkin kysyi muutamien ensimmäisten deittien jälkeen, tapailemmeko vain toisiamme. Vastasin kyllä enimmäkseen sen takia, että tiesin pitäväni hänestä ja jos olisin kieltäytynyt, mies ei luultavasti olisi enää puhunut minulle. Kaikki on kuitenkin sujunut nyt hyvin.”

Kevyttä deittailua kesän yli

”Aluksi vain tapailimme ja tiesin, että hän kyllä pitää yhteyttä muihinkin. Oli kesä ja ensimmäisen kolmen kuukauden ajan olimme kaukosuhteessa. Kun koulut jälleen alkoi ja tapasimme kasvotusten, muistan yhden illan, kun olimme aika humalassa ja hän kehui silmiäni kauniiksi. Vastasin, että hän varmaan sanoo noin useille muillekin tytöille. Hän järkyttyi ja sanoi, että vain minulle. Luulen, että silloin hän ilmoitti muille tytöille olevansa suhteessa kanssani.”

Vuosi tapailusuhdetta, jonka jälkeen mikään ei oikeastaan muuttunut

“Ehdimme tapailla vuoden niin, että olimme kouluissa eri paikkakunnilla. Sitten hän vihdoin kysyi minulta, olenko hänen tyttöystävänsä ja antoi kukkia. Vastasin vain; muuttaako tämä edes mitään? Olimme kuitenkin olleet jo niin pitkään yhdessä.”

Yksiavioinen deittailija halusi sitoutua heti

“Minä ja kumppanini oikeastaan heti virallistettiin suhde. Kahden tai kolmen viikon jälkeen keskustelimme suhteestamme. Se toimi, sillä olen aika yksiavioinen mitä tulee deittailuun. Voin tapailla uusia ihmisiä ja käydä treffeillä kerran, mutta jos oikeasti alan deittailla jotakuta, kyseessä on sitten vain se yksi henkilö.”

Lue myös: 8 pienen budjetin treffi-ideaa - parhaimmat vinkit koottiin yhteen

Lue myös: Tee parisuhteestasi kestävä ja onnellinen - kuusi tärkeää ohjenuoraa

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat