Kuva: Shutterstock

Sulhanen tuhlasi häärahat polttareihinsa, halpakaupasta sormus - twitter sekosi miehen käytöksestä

17.08.2018 09:15 - Katariina Auvinen

Monet olivat valmiita rökittämään sulhasen kunnolla.

Suomessakin pyörinyt brittiläinen tosi-tv -ohjelma Häät Sulhasen Tapaan -jakso on kuohuttanut sarjaa katsoneita erittäin paljon.

Sarjassa hääparille annetaan rahaa, jotta he pystyisivät järjestämään unelmiensa juhlapäivän. Pieni juju paketissa kuitenkin on, nimittäin sulhasen pitää järjestää häät ja morsian ei saa tietää juhlapäivästä oikeastaan mitään ennen tähtihetkeä. 

Uusimmassa jaksossa erityisesti Twitter-käyttäjien veren on saanut kiehumaan sulhasen toiminta. Morsian haluaisi perinteiset kirkkohäät, mutta sulhanen taas on mieltynyt enemmän viinanhuuruisiin Las Vegas -teemaisiin bileisiin. 

Jakson edetessä käy ilmi, että parilla on 13 000 punnan eli noin 14 500 euron budjetti. Sulhanen päättää, että hän haluaa mennä häiden kanssa oma mieltymyksensä edellä. Mies varaa kappelin, joka muistuttaa legendaarista vihkimispaikkaa Vegasissa. Sen lisäksi sulhanen palkkaa Elvis-imitaattorin vihkimään parin.

Asia ei jää vielä siihen. Kaiken tämän lisäksi mies päättää panostaa omiin polttareihinsa. Hän lennättää ystävänsä Yhdysvaltoihin ja Las Vegasiin. 

Polttarit venähtävät ja lähes 3500 euroa köyhempänä mies tajuaa, että hän on tuhlannut ison siivun budjetista taivaan tuuliin. Mies päättää säästää ja ostaa rihkamakaupasta vaimolleen sormuksen. 

Anna-kihlattu oli toivonut valkoista mekkoa, mutta mies päätyi valitsemaan morsiamelleen värillisen luomuksen. Twitter-käyttäjät ovat suivaantuneet siitä, miten ihmeessä nainen kehtaa mennä noin itsekkään miehen kanssa naimisiin. 

"Olisin todellakin tappanut hänet." 

"Kuvittele, jos olisit saanut kihlasormuksesi rihkamakaupasta."

"Lennät Vegasiin poikien kanssa salaa morsiameltasi ja tuhlaat massiivisen osan hääbudjetistanne taivaan tuuliin. Siinä vasta mies!"

"Tämä sarja saa minut tajuamaan kuinka onnellinen olenkaan sinkkuna. Minun ei tarvitse sietää ketään ääliötä, joka ei osaa ajatella muita kuin itseään." 

Lue myös: Sulhanen syöksyi kesken valokuvauksen pelastamaan hukkuvaa - ihmiset ylistävät toimintaa

Lähde: Metro 

Kilpailut

Uusimmat