Kuva: Shutterstock

Oletko hänelle maailman tärkein? Asiat, joista tiedät sen hetkessä

19.12.2018 18:15 - Reija Saarinen

Kun toinen on elämässä se tärkein, tekee hänen puolestaan mitä vain.

Rakkaus, tuo voimista suurin on siinä mielessä ihmeellinen, että se saa ihmiset tekemään monenlaisia asioita.

Jos ihminen rakastuu kunnolla, tekee hän kaikkensa, ettei hän satuta toista millään tavalla. Jos siis mietit, oletko sinä kenties omalle kullallesi se tärkein, kannattaa tarkkailla seuraavia merkkejä. Usein teot nimittäin kertovat enemmän kuin sanat.

1. Hän kertoo sinulle päivittäin, miten paljon sinä hänelle merkitset. Sinusta tuntuu aina, että olet etusijalla hänen elämässään ja hän tekee kaikki elämänsä suuret päätökset sinä mielessään.

2. Hän tekee kaikkensa, että luotat häneen. Hän ei ikinä petä luottamustasi, vaan on aina täydellisen rehellinen, niin hyvässä kuin pahassa.

3. Hän on rinnallasi aina. Hän tukee sinua huonoina hetkinä ja nostaa sinut takaisin ylös, kun syystä tai toisesta vajoat syvälle. Hän on myös se tyyppi, joka puskee sinua elämässä eteenpäin ja auttaa sinua saavuttamaan unelmasi.

4. Hänelle sinä olet aina se kaunein. Hän myös kertoo sen sinulle usein, eikä todellakaan valehtele, vaan ajattelee niin ihan aidosti.

5. Hänen kanssaan tunnet olevasi aina turvassa. Hän ei kohtele sinua missään tilanteessa huonosti, vaan voit aina luottaa siihen, että hän pitää puoliasi, eikä koskaan puhu sinusta mitään pahaa kenellekään muulle. Siksi sinun ei koskaan tarvitse pelätä sitä, että hän satuttaa sinua, ei henkisesti tai fyysisesti.

6. Hän on rinnallasi aina, ja tulee aina myös pysymään siinä. Hän antaa sinun myös ymmärtää sen ja suunnittelee mielellään kanssasi tulevaisuutta.

Lue myös: Onko hän sinulle se oikea? Asiantuntija kehottaa tarkkailemaan yhtä asiaa

Lue myös: Onko hän se oikea? Suloiset merkit paljastavat

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat