Kuva: Shutterstock

Suomalaisnainen luki salaa miehensä puhelimeen tulleen viestin - salarakas ilmoitti treffipaikan

05.03.2019 19:30 - Senni Loikala

Kumppaniaan pettävä mies oli sopinut treffit salarakkaansa kanssa ravintolaan. Petetty nainen pyytää muiden näkemyksiä ja neuvoja tilanteeseensa.

Radio Novan Anssi Honkanen ja Niina Backman kertoivat ajatuksiaan pettämisestä, kun studioon saapui tiistaina viesti Hiili-nimimerkkiä käyttäneeltä suomalaisnaiselta.

Mieheni puhelimeen tuli viesti sillä aikaa, kun hän oli suihkussa. Menin lukemaan viestin”, nainen aloitti ja toisti viestin sisällön:

No niin, pöytä varattu huomiselle. Tuskin maltan odottaa tapaamistamme. Tuntuu niin oudolta, kun joudun jakamaan sinut toisen kanssa.

Naisen mukaan mies oli tallentanut viestin lähettäjän puhelimeensa ”Raksu”-nimellä. Vaikutti selvältä, että mies petti häntä.

Viestissään nainen pyysi Anssi Honkasen ja Niina Backmanin näkemystä siitä, mitä hänen kannattaisi tehdä. ”Kohtaanko miehen viestin johdosta ja tunnustan lukeneeni hänen yksityisviestinsä vai olenko niin kuin mitään ei olisi tapahtunut? Jälkimmäinen tuntuu tällä hetkellä mahdottomalta.

Rysän päältä kiinni?

Niina Backmanin mielestä Hiili-nimimerkillä esiintyneen naisen ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa miehensä yksityisviestin lukemisesta.

- Jos sinulla on varmaa näyttöä siitä, että mies pettää, niin sillä ei ole merkitystä, että olet mennyt lukemaan yksityisviestin. Jos siinä vaiheessa toinen alkaa piipittämään, ettei sinulla ole oikeutta lukea yksityisviestejä, niin voi voi.

Backman pohti myös, voisiko nainen ottaa yhteyttä miehensä salarakkaaseen.

- Mielenkiintoista olisi kuulla, mitä puolisosi on kertonut suhteestanne. Sieltä saattaa paljastua peitetarina esimerkiksi siitä, että olette eroamassa.

Anssi Honkanen muisti amerikkalaisen Rysän päällä -tositelevisiosarjan, jossa uskottomat kumppanit jäävät pettämisestä kiinni niin sanotusti "rysän päältä."

- Selvitä missä pöytä on katettuna ja pölähdä kameraryhmän kanssa paikalle. Voin tulla Niinan kanssa kuvaamaan. Mielestäni tämä huutaisi sitä, että koko homma paljastettaisiin ravintolassa kesken tapaamisen.

Näin tapausta kommentoidaan

Myös Radio Novan kuuntelijat kertoivat näkemyksensä siitä, miten Hiili-nimimerkillä esiintyneen naisen kannattaisi toimia. Lue alta, millaisia neuvoja hänelle annettiin.

"Jätä se petturimies ja anna hänen lähteä raksuttelemaan." -Juhani

"Jättäisin miehen siltä istumalta. Ja jos hän kyselisi syytä, niin vastaisin kylmästi, että sinä kaikista maailman ihmisistä tiedät sen parhaiten. Eikä viestisalaisuus todellakaan merkitse mitään, jos sitä rikkomalla saadaan selville aviorikos." -Anonyymi

"Kysyisin viestillä: ”Ei hätää, missä pöytävaraus on?” Sen jälkeen olisin kuin ei mitään olisi tapahtunut. Menisin sinne ravintolaan sitten!" -Ripa

"Järjestäisin pettäjälle päällekäistä menoa ravintoillan kanssa, kun kerran toinen nainen toimii tietoisesti varatun kanssa. Sen jälkeen ottaisin asian puheeksi." -Tuukka

"Pitäisi heti erota, jos mies pettää. Kerran kun pettää, pettää aina. Kokemuksesta puhun." -Eräs petetty

Kuuntele Radio Novan Iltapäivää arkisin kello 14-18. Seuraa ohjelmaa myös Facebookissa.

Radio Nova, Voice.fi ja Kiss ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Parisuhdeterapeutti varoittaa: Törkein asia, jonka voit sanoa kumppanillesi pettämisen jälkeen

Kilpailut

Uusimmat