Kuva: Shutterstock

4 tehokasta keinoa tehdä seksistä vieläkin nautinnollisempaa

23.06.2019 23:15 - Karoliina Kotala

Rakastelun nautinto kannattaa viedä maksimiin muutaman asiantuntijoiden niksin avulla.

Vaikka eri ihmiset omaavatkin erilaiset mieltymykset, on olemassa tieteellisesti todistettuja keinoja vahvistaa yhteyttä oman kumppanin kanssa.Varaa siis petipuuhiin tarpeeksi aikaa ja poimi vinkit, jotka hitsaavat teidät entistä enemmän yhteen ja maksimoivat nautinnon:

Kokeile tantrasuudelmaa

Rakastelkaa kasvot vastakkain ja laittakaa huulet lähes kiinni toistenne huulia. Hengitä sisään, kun kumppanisi hengittää ulos ja hengittäkää ikään kuin toisianne. Tantrasuudelmaksi sanottu tapa on erittäin eroottinen ja yhdistävä.

Käyttäkää sanoja

Nautinnon kuvaileminen sanoin on äärimmäisen kiihottavaa, joten kuvaile rakastelun aikana, mikä kumppanisi tekemä asia tuntuu hyvältä ja toista hänen nimeään, kun tunnet nautinnon kasvan, se saa kumppanisi tuntemaan olonsa erityiseksi.

Katso silmiin

Silmiin katsominen on kiihottavaa koko rakastelun ajan. Kokeile esimerkiksi katsoa rakastasi silmiin suuseksin aikana.

Kosketa hellästi

Usein seksin aikana koskettaminen on kiihkeää, mutta kokeile koskettaa aivan hellästi sivellen. Kokeile myös koskettaa yllättävistä paikoista, kuten sivelemällä sisäreisiä, leukalinjaa tai vaikkapa käden sisäpintaa. Se kertoo myös kumppanillesi, että pidät häntä upeana joka paikasta.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Mies laittoi peniksensä kumppaninsa vesilasiin, nettikansa ihmettelee: "Mitä helv*ttiä?"

Kilpailut

Uusimmat