Kuva: Shutterstock

Millaiset piirteet hallitsevat seksielämääsi? Horoskooppi paljastaa tavat, joita saatat toteuttaa jopa huomaamattasi

30.06.2021 18:15 - Emmi Moilanen

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan kuukauden viimeisenä päivänä.

Horoskoopit ovat leikkimielinen ja hauska tapa tulkita oman luonteen vallitsevimpia piirteitä. Näiden seikkojen avulla voi päätellä myös sen, mistä omat tavat ja persoonalliset piirteet juontavat juurensa. Tätä tulkintaa voi hyödyntää myös seksielämän tarkastelussa ja heinäkuun horoskooppi pureutuukin piirteisiin, jotka vallitsevat puuhissa makuuhuoneen puolella.

Pääset lukemaan alta tulkinnan omalle horoskooppimerkillesi.

Rapu (21.6.-22.7.)

Hallitsevat piirteet: tuttuus ja turvallisuus

Kovan kuorensa alla herkkä rapu arvostaa kaikkea tuttua ja turvallista, niin arki- kuin rakkauselämässäänkin. Nämä piirteet sävyttävät voimakkaasti merkin edustajien seksielämää ja usein rapu kokeekin puuhien olevan parhaimmillaan silloin, kun petikumppaniin on intohimon lisäksi myös vahva luottamussuhde.

Leijona (23.7.-22.8.)

Hallitsevat piirteet: määrätietoiset otteet

Leijona nautiskelee huomion keskipisteenä olemisesta ja rakastaa esiintymistä myös makuuhuoneen puolella. Esiintymisen tarve näkyy määrätietoisina otteina, joiden myötä leijona ottaa tilanteen vaivattomasti haltuunsa. Leijonan kumppani saa toimia niin yleisönä kuin vuolaiden hellyydenosoitusten kohteenakin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Hallitsevat piirteet: loputon huomiointi

Neitsyt on taipuvainen täydellisyyden tavoitteluun ja pitää langat mielellään omissa käsissään. Tämä luonteenpiirre pätee myös merkin edustajien seksielämässä mutta kontrollin tarve saa vastapainoa loputtomasta huomioinnin määrästä, joita neitsyen petikumppani saa osakseen.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Hallitsevat piirteet: jännityksen kaipuu

Tasapainoisena tyyppinä tunnetun vaa’an toinen puoli, jännityksen kaipuinen seikkailija, pääsee esiin erityisesti makuuhuoneen puolella. Hillityn ja hallitun ulkokuoren taakse pääsevät näkemään ne ihmiset, jotka voittavat vaa’an sydämen puolelleen. Vaaka heittäytyy tunteidensa vietäväksi täysin, eikä pelkää myöskään rakastua päätä pahkaa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Hallitsevat piirteet: intensiivinen salaperäisyys

Skorpioni pitää tiukasti kiinni suojamuureistaan uusiin ihmisiin tutustuessa. Merkin edustajat kuitenkin hurmaavat salaperäisyydellään ja pistävällä huumorintajullaan, jotka ovat kannattelevia teemoja myös seksielämän puolella. Skorpionin seuraavia siirtoja on vaikea ennustaa, joka takaa sen, että heidän seurassaan yllätyksellisyys on taattua.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Hallitsevat piirteet: seikkailunhalu ja uteliaisuus

Jousimies tunnetaan tähtimerkeistä seikkailunhaluisimpana ja tämä luonteenpiirre heijastelee myös merkin edustajien seksielämään. Helposti kyllästyvä jousimies on kokeilunhaluinen ja kaipaa myös kumppaniltaan uusia ideoita petipuuhien piristämiseksi.

Kilpailut

Uusimmat