"Miksei hän jätä miestään?" 10 asiaa, joista naiset arvostelevat toisiaan, vaikkei pitäisi

06.03.2015 14:45 - Eeva Rajala

Totuus on se, että jokainen nainen on kritisoinut elämänsä aikana kovinkin sanoin toista saman sukupuolen edustajaa, etenkin selän takana.

Joku voi arvostella toista lasten hankinnasta tai lasten kasvatuksesta, toinen kritisoi toista juomisesta tai naimisiin menosta. Arvostelun arvoisia asioita kyllä löytyy, mutta tarvitaanko tätä?

Women's Health -lehti listasi kymmenen sellaista asiaa, joista naisten ei kuuluisi kritisoida toisiaan.

1) Nainen on muuttunut hirviömorsiameksi

Arvostelija voi miettiä, miksi häntä kiinnostaa, kuka istuu kenenkin vieressä hääjuhlissa, ja mitä sillä on väliä, ovatko kaasojen puvut enemmän munakoison tai luumun värisiä? Ennen omia häitäsi et tiedä näistä ongelmista mitään, joten anna naisen olla ja puuhata.

2) Nainen juo baari-illan aikana liikaa

Kukaan meistä ei ole täydellinen, ja me kaikki olemme tehneet näin joskus.

3) Naisella on kiljuvia, itkeviä ja tottelemattomia lapsia

Vaikka nainen olisi lukenut kaikki kasvatusoppaat ja sisäistänyt kaikki vinkit, mitkään niistä ei estä sitä, että lapsi saa joskus odottamattoman raivokohtauksen.

4) Nainen ei jätä miesystäväänsä.

Arvostelu ei välttämättä kannata. Vaikka kuinka mielestäsi naisen olisi korkea aika jättää mies, saatat jättää huomiotta sen, että jokaisessa suhteessa on karikoita ja ongelmia. Jos tiedät tai epäilet, että suhteessa on vakavia ongelmia, jotka uhkaavat joko fyysistä tai henkistä terveyttä tai sekä että, kannattaa asiaan toki puuttua.

5) Nainen ei vastaa viesteihin tai puheluihin

Jokaisen elämässä tulee hetkiä, jolloin ei vain yksinkertaisesti ehdi vastata heti, tai vastaaminen unohtuu myöhemmin. Silloin, kun naisen elämässä tapahtuu vähän liikaakin asioita, parhaiden ystäviä tuki ja ymmärrys myös tässä asiassa on kullan arvoista.

6) Nainen pukeutuu miten sattuu

Mitä sitten, jos nainen bongataan kuntosali- tai tanssitreenien jälkeen kauppakeskuksesta verkkareissa ja hikisillä hiuksilla? Se nyt vain kuuluu elämään, että liikkuu paikasta toiseen.

7) Nainen kieltäytyy herkuista

Ystävä saattaa miettiä, miksi toinen ei lounaan jälkeen halua ottaa ihanaa ja suussa sulavaa kakun palaa, pullaa tai suklaakeksiä. Naisten ei kuuluisi syödä herkkuja silloin, kun he eivät halua syödä niitä.

8) Nainen syö herkkuja

Naisen kuuluisi syödä herkkuja silloin, kun haluaa.

9) Nainen ei tule töihin sairastuneen lapsen vuoksi

Lapsettomat naiset voivat monesti pohtia hiljaa itsekseen, miten ärsyttävää on, kun toinen jää kotiin hoitamaan sairasta lasta, eikä tule jakamaan työtaakkaa. Vanhempi tuntee vastuunsa ja jää hoitamaan lasta kotiin, sillä se on prioriteetti numero yksi.

10) Nainen menee naimisiin liian nopeasti

Joskus saattaa mietityttää, miten juuri tavannut pari jo suunnittelee häitä ja sitten pappi jo sanookin "Julistan teidät nyt aviopuolisoiksi." Jos toinen vauhti mietityttää, asiaa ei kuitenkaan välttämättä kannata sanoa ääneen, ainakaan enää häissä.

Lue myös: Onko aika päättää ystävyys? 6 merkkiä paljastavat totuuden

Lähde: Women's Health

Suosittelemme

Uusimmat