7 asiaa, joista ei kannata ottaa oppia Carrie Bradshawilta

04.04.2015 22:15 - Henna Koste

Rakastettuun esikuvaamme mahtuu myös ikäviä piirteitä.

Sarah Jessica Parker teki ikimuistoisen roolityön näytellessään Carrie Bradshawia Sinkkuelämää-sarjassa. Rakastimme Carrien jättimäistä kenkäkokoelmaa, vaatehuonetta, työtä, asennetta, ystäviä ja miehiä. Suosikkihahmolla oli myös piirteitä, joista meidän ei kannatta ottaa esimerkkiä.

1. Carrie suuttui ystävälleen Charlotelle pahanpäiväisesti, kun tämä ei ollut heti valmis lainaamaan rahaa asuntoa varten. Carrie ei ehkä muistanut, ettei hänen ystävättärensä ole pankkiautomaatti, josta voi nyhjäistä rahaa silloin, kun huvittaa.

2. Sinkkuna viihtynyt Carrie kihlautui sarjassa Aidan-nimisen komistuksen kanssa. Epävarma nainen piti kihlasormusta mieluummin kaulariipukseen ripustettuna. Hän selitti sormuksen olevan silloin lähempänä hänen sydäntään. 

3. Carrie olisi ehkä tänäpäivänä kirjoitettu erilaiseksi hahmoksi. Lähtökohtaisesti moderni hahmo piti biseksuaaleja outoina friikkeinä.

4. Kiho oli Carrien saavuttamattomalta tuntuva tavoite. Carrie tapaili Kihoa, kun mies oli jo naimisissa Natashan kanssa. Samaan aikaan Carriella oli suhde Aidanin kanssa. Päähenkilö oli kuitenkin vihainen Kiholle kohtelustaan.

5. Ystävä hädässä tunnetaan, niinkö? Mirandan pyytäessä apua, Carrie lähetti Aidanin vahtimaan ystäväänsä.

6. Myöskään Carrien rahankäytöstä ei kannata ottaa mallia. Muotia rakastava kolumnisti tuhlasi tilinsä holtittomasti luksuskenkiin, vaikka hänen kotinsa oli niitä jo entuudestaan pullollaan.

7. Carrie sätti ystäväänsä Samanthaa kevytkenkäisyydestä. Sam ei kuitenkaan tuominnut häntä, vaikka nainen leikki varatun miehen kanssa.

Lue myös: Tekeekö Sinkkuelämää paluun televisioon?

Lähde: Elle

Kilpailut

Uusimmat