Kumman antaisit puolisollesi anteeksi, yhden yön syrjähypyn vai kuukausien ihastumisen?

08.04.2015 14:26 - Mikko Räsänen

Kumman antaisit helpommin anteeksi puolisollesi: humalasta johtuneen yhden yön suhteen, jota hän katuu vai kuukausia kestäneen salaisen ihastumisen, joka ei kuitenkaan ole edennyt kiihkeää viestittelyä vakavammaksi.

Voicen iltapäivän juontajat Lauri Kottonen ja Niina Backman esittivät tänään haastavan kysymyksen toisilleen ja kuulijoille:

Kumman antaisit puolisollesi helpommin anteeksi?

Vaihtoehto 1
Sen, että puolisollasi on ollut yhden yön suhde. Se on tapahtunut kovassa humalassa, eikä puolisosi edes muista kaikkia yön yksityiskohtia. Sen hän kuitenkin muistaa, että hän on harrastanut seksiä toisen ihmisen kanssa. Puolisosi tunnustaa tekonsa ja katuu sitä kovasti. 

Vaihtoehto 2
Puolisosi tunnustaa, että hän on kolmen kuukauden ajan ollut ihastunut toiseen. Myös ihastuksen kohde tuntee samoin puolisoasi kohtaan. Kaksikko on kolmen kuukauden aikana ollut tiiviissä viestiyhteydessä niin sähköpostitse, Facebookin kautta kuin tekstiviiestein. He ovat vaihtaneet kuumia viestejä ja tunnustaneet tunteitaan toisilleen. Kaksikko on tavannut myös kasvotusten, mutta mitään halaamista vakavampaa fyysistä kanssakäymistä ei ole tapahtunut. Nyt puolisosi kuitenkin kertoo ihastuksesta, koska on päättänyt, että haluaa kuitenkin jatkaa kanssasi ja unohtaa ihastuksen.

Kerro alla olevassa kyselyssä kantasi asiaan. Lauri ja Niina keskustelevat aiheesta Voicen iltapäivässä tänään klo 15:n jälkeen.

Kilpailut

Uusimmat