Miehet kuulolle: Mitä sanaa kannattaa toistella, jos haluat saada naisen kiinnostumaan?

08.06.2015 11:45 - Karoliina Kotala

Tuore tutkimus on saanut selville erittäin mielenkiintoista dataa siitä, mitä miehen kannattaa suustaan päästää treffeillä, jotta menestys olisi taattu.

Stanfordin yliopisto päätti tuoreessa tutkimuksessa perehtyä treffailuun ja ennen kaikkea siihen, mitä treffeillä kannattaa sanoa. Tutkimusta varten tutkijat järjestivät useita pikadeittejä, joiden keskustelut nauhoitettiin. Treffien jälkeen deittaajat arvioivat, kuinka hyvin heidän tapaamisensa sujui.

Kävi ilmi, että fyysiset ominaisuudet, kuten miesten pituus ja yhteiset harrastukset olivat luultua merkityksellisempiä siinä, miten parit kokivat kemioiden toimineen. Mutta jokaisen yhdessä vietetyn minuutin myötä edellä mainitut ominaisuudet menettivät merkitystään, kun taas keskustelun sujuvuus tuli tärkeämmäksi.

Naiset kokivat treffien olleen sitä onnistuneemmat, mitä enemmän miehet osoittivat keskustelussa kiinnostusta treffikumppaniinsa. Naiset tunsivat yhteyttä miehiin erityisesti silloin, kun miehet nauroivat naisten mukana "imitoiden naisten naurua". Lisäksi naiset pitivät siitä, että mies keskeytti heidän keskustelunsa kysyäkseen lisäkysymyksiä, osoittaen näin seuraavansa naisen kertomusta.

Tutkimuksen mukaan miehen kannattaa myös kehua keskustelussa naista ja sanoa positiivisia asioita. Sana, joka oli menestyksekäs treffeillä oli "sinä", viitaten siihen, että miehen todella kannattaa olla kiinnostunut treffikumppanistaan.

Miehet puolestaan eivät innostuneet naisista, jotka osoittivat epävarmuutta käyttäen sanoja "niin kuin", "tavallaan" ja "ehkä". Sen sijaan miehet kokivat yhteyttä naisiin, jotka käyttivät sanaa "minä".


Lue myös: Naiset stressaavat jenkkakahvoista turhaan - lue asiat, joita miehet eivät edes huomaa

Lähde: Washington Post

Kilpailut

Uusimmat