Kehu naista seksin aikana: Asiat, jotka lisäävät leidien nautintoa sängyssä

28.07.2015 21:45 - Senni Loikala

"Seksiprofessori" paljastaa miehille kolme asiaa, joiden avulla seksielämäänsä pystyy parantamaan.

"Seksiprofessoriksi" tituleerattu ihmissuhdekirjailija ja filosofian professori Debby Herbenick neuvoo Men's Health -lehdelle, miten naisen seksuaalista onnea lisätään.

Sytytä keskusteluilla

Herbenickin mukaan miesten kannattaa panostaa intiimiyden lisäämiseen suhteessa. Se pitää sisällään tunnesiteiden voimistamista.

- Rakkaus ja emotionaalinen intiimiys ovat orgasmin suuria ennustajia. Et voi pakottaa itseäsi rakastumaan, mutta voit tehdä kokemuksista aiempaa intiimimpiä, mies kertoo.

- Päivällisellä partnerini ja minä aina kyselemme toistemme päivien kulusta ja se ei ole vain joutavaa höpötystä. On hyvä purkaa tuntojaan ja tietää, että joku rakastaa sinua tarpeeksi kuunnellakseen, hän jatkaa.

Käyttäkää liukuvoidetta

Herbenick suosittelee hankkimaan liukuvoiteen petileikkejä varten. 

- Miehet ajattelevat liukuvoiteen tulevan vain "tarpeeseen", sen sijaan, että se tulisi "himoon", Herbenick väittää.

Hän viittaa tutkimuksiin, joiden mukaan liukuvoidetta käyttävät ihmiset saavat enemmän seksuaalista tyydytystä, kuin he, jotka eivät sitä käytä. 

- Lisäksi naisilla kestää 15 minuuttia "lämmetä", ja heidän vaginansa seinämät voivat olla kuivat, vaikka hän olisi kiihottunut. Minä pidän vesipohjaisista ja orgaanisista geelimuotoisista liukuvoiteista, Herbenick selvittää.

Anna kehuja seksin aikana

Kehujen antamista ei tule unohtaa petipuuhien aikana, muistuttaa Herbenick. Hänen mukaansa naiset, jotka pitävät omista sukupuolielimistään, suhtautuvat muita positiivisemmin seksiin.

- Ensi kerralla, kun seikkailet hänen masunsa eteläpuolella, kerro vain kuinka kaunis hän on, kuinka upealta hän maistuu ja miten seksikkäältä hän tuntuu.

Lue myös: 17 ongelmaa, joihin seksi voi tarjota ratkaisun

Lähde: Men's Health

Kilpailut

Uusimmat