Nyt puhuvat naiset: Pulleat miehet rakastelevat paremmin kuin treenatut

12.08.2015 16:15 - Reetta Haverinen

Brittitutkimus paljastaa, että kun miehellä on lihaa luiden ympärillä, hän on sängyssä kuuumempaa seuraa kuin hoikemmat uroot.

Brittitutkimus, jossa naisia pyydettiin kertomaan, minkälainen miesvartalo heitä miellyttää eniten makuuhuoneen puolella, paljasti varsin lohdullisia asioita ulkonäköpaineista kärsiville miehille. Kyselystä ilmeni, että liha luiden ympärillä on meriitti vällyjen välissä - tätä mieltä oli ainakin 38 prosenttia tutkimukseen osallistuneista naisista. Gallupiin osallistui yli 2500 naista, joten mistään pienestä tutkimusjoukosta ei siten ole kyse.

Isot miehet osaavat rakastaa

Kyselyn ohessa naisten tuli myös vastata jatkokysymykseen, miksi juuri kyseinen miesvartalo miellytti heitä muita enemmän. Naiset saivat valita eri lausevaihtoehdoista niin monta kuin itse tahtoivat. Virkevaihtoehtojen joukossa oli muun muassa lauseet: "Koska he ovat seikkailunhaluisia ja uskaltavat kokeilla uusia asioita" sekä "Heidän kanssaan en tunne itseäni niin epävarmaksi omasta kropastani".

Oma nautinto ei ole pääasia

Enemmistö naisista kuitenkin totesi, että pluskokoisten miesten sänkytaidot ovat priimaa, koska he osaavat olla lakanoiden välissä lempeitä ja helliä. Kaiken lisäksi naiset paljastivat, että astetta kookkaammat herrat eivät keskity hakemaan nautintoa makuuhuoneessa vain itselleen. Nämä miehet tahtovat myös miellyttää kumppaniaan ja ottaa huomioon tämänkin tunteet.

Katso tutkimustulokset täältä.


Lue myös: Mies, tahdotko olla hyvä rakastaja? Ihanteellisen seksikumppanin ominaisuudet selvitettiin

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat