Haluatko parantaa libidoasi? 5 helppoa vinkkiä, joilla nostaa kiinnostusta lakanaleikkejä kohtaan

13.08.2015 23:45 - Reetta Haverinen

Yksi jos toinenkin nainen on taatusti tuntenut ajoittain omien seksihalujensa olevan kateissa. Jos vällyjen välissä pelehtiminen ei jaksa kiinnostaa pidemmänkään selibaatin jälkeen, voi omaa libidoaan kokeilla nostaa muutaman helpon kikan avulla.

Kaikilla pariskunnilla on ajoittain kuivia kausia, jolloin peiton heiluttaminen makuuhuoneen puolella ei vain yksinkertaisesti tunnu kiinnostavan pätkän vertaa. Jos seksitauko johtuu kiireisestä elämän rytmistä ei syytä huoleen - halunne ovat taatusti tallella, kunhan vain löydätte rakastelulle aikaa.

Jos taas kuivakautenne johtuu jommankumman haluttomuudesta, voi ongelma muuttua häiritseväksi varsinkin silloin, jos suhteenne toisen osapuolen seksivietit ovat vielä voimissaan.

Jos olet tuntenut itsesi haluttomaksi jo jonkin aikaa, voit yrittää virittää itseäsi lemmen leikkejä varten muutaman helpon keinon avulla. Pian saatat huomata, että makuuhuonepuuhat alkavatkin taas kiinnostaa:

1. Osoita rakkautta kumppanillesi pitkin viikkoa

Rakkautta toista ihmistä kohtaan voi ilmentää monella tapaa. Fyysinen läheisyys on tärkeä osa parisuhdetta, mutta myös pienet arkiset teot tekevät ihmeitä. Tee rakkaallesi ruokaa tai tuo hänelle kaupasta hänen rakastamaansa herkkua.

Pienet asiat, joilla osoitat välittäväsi kumppanistasi, muistuttavat samalla sinuakin siitä, miksi olet päättänyt laittaa hynttyyt yhteen tämän ihanan ihmisen kanssa.

2. Olkaa lähekkäin

Kosketelkaa ja pitäkää toisianne hyvänä. Kroppien läheisyys ei aina tarkoita, että teidän tarvitsisi harrastaa seksiä. Voi olla, että jos olet tuntenut itsesi haluttomaksi, et ole tullut edes halanneeksi rakastasi aikoihin. Olet saattanut jopa unohtaa, kuinka hyvältä oman ihon painaminen toisen hipiää vasten voikaan tuntua!

3. Tehkää yhdessä jotain jännittävää

Jos katsotte yhdessä jännittävää elokuvaa tai käytte esimerkiksi huvipuiston hurjimmassa laitteessa, sydämenne sykkeet nousevat ja adrenaliinitasonne kohoavat. Tämä voi myös herätellä himojanne ja ennen kuin huomaatte, saatatte päätyä muhinoimaan kesken elokuvaillan tai rynnätä huvipuistosta suoraa päätä kohti kotinne makuuhuonetta.

4. Pidä huolta hyvinvoinnistasi

Jos et itse voi hyvin, et taatusti tunne itseäsi valmiiksi miellyttämään kumppaniasi makuuhuoneessa. Muun muassa stressi ja masennus lisäävät haluttomuutta, joten pidä huolta siitä, että henkinen ja fyysinen terveytesi ovat kunnossa. Libidosi lasku voi johtua ainoastaan siitä, että olet laiminlyönyt pidemmän aikaa omaa hyvinvointiasi.

5. Raivaa kalenteristasi tilaa

Joskus voi käydä niin, että seksin harrastamien on yksinkertaisesti muuttunut kaiken muun kiireen keskellä toissijaiseksi asiaksi, joten et ole tullut huomanneeksi edes kaipaavasi sitä. Jos rakastelun ihanuus on päässyt unohtumaan, et taatusti osaa edes ikävöidä kumppanisi läheisyyttä.

Raivaa siis viikoistasi konkreettisesti tilaa rakastelulle. Kun otatte seksin säännölliseksi osaksi viikkoanne, huomaatte pian, ettette malta odottaa hetkeä, kun pääsette taas makuuhuoneen puolelle. Niinhän sitä sanotaan: nälkä kasvaa syödessä!


Lue myös: Yhdeksän keinoa parantaa libidoa luonnollisesti

Lähde: YourTango

Kilpailut

Uusimmat