Nainen, haluatko helpottaa orgasmin saantia? Tuore tutkimus ehdottaa anaaliseksiä

26.08.2015 10:45 - Reija Saarinen

Tutkimuksen mukaan naiset saavat orgasmin herkemmin anaaliseksissä.

Naisen orgasmi on monelle arvoitus - ja ainakin mielenkiinnon kohde, jota myös säännöllisesti tutkitaan. Nyt tuore tutkimus on päässyt lopputulokseen, jonka mukaan nainen saa useimmiten orgasmin anaaliseksissä. Näin ainakin sanoo 94 pronsenttia vastaajista.

Anaaliseksistä haaveilevien miesten ei kannata hurrata vielä tässä vaiheessa, sillä ikävä kyllä tutkimukseen osallistuneista vain 31 prosenttia oli kokeillut anaaliseksiä, joten vastausprosentti on melko pieni.

Miksi orgasmi helpottuu?

Mutta mikä sitten selittää sen, että anaaliseksissä nainen saa helpommin orgasmin? Tutkijoiden mukaan tämä johtunee siitä, että naiset, jotka nauttivat anaaliseksistä ovat yleensäkin hyvin avoimia seksuaalisuutensa suhteen ja kokeilevat innolla uusia asiota. Tämä taas saa heidät itsevarmoiksi, mikä lisää orgasmin mahdollisuutta. Saattaa myös olla, että anaaliyhdyntää edeltää usein pitkä esileikki, mikä nostaa herkkyyttä. Siihen usein myös kuuluu klitoriksen stimulointia, joka on tehokkain keino orgasmin saavuttamiseen.

Lisää vaihtelevuutta seksiin

Anaaliseksiä ei kuitenkaan tule kokeilla, jos ei tunnu omalta jutulta. Tutkimuksen mukaan nimittäin myös vaihtelevuus on omiaan helpottamaan orgasmin saantia. Kokeilkaa siis välillä jotain uutta ja ihmeellistä. Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että jokainen on yksilönsä ja se mikä toimii toiselle, ei ehkä toimikaan toiselle.

Lue myös: 10 tilannetta, joissa seksin harrastaminen todella kannattaa

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat