Kuva: Fotolia

Sattumalta tavanneet naiset ovat kuin toistensa kopioita - katso hämmentävät yhteiskuvat

28.10.2015 16:45 - Senni Loikala

Netissä ihastuttaa kahden nuoren naisen samannäköisyys. Miten on edes mahdollista, etteivät naiset ole sukua toisilleen?

Kun nuori nainen Ciara Murphy meni juhlimaan opiskelukaupungissaan Saksan Bremenissä, monet tulivat kysymään, oliko samassa paikassa hänen siskonsa tai kaksosensa. Murphy ihmetteli, mistä ihmiset puhuivat, kunnes hän tutustui koulutoveriinsa Cordelia Robertsiin.

- Vastasin aina vain tyyliin: ”Ei, olen täällä aivan itsekseni.” Mutta vähän myöhemmin ymmärsin, että he puhuivat Cordeliasta, Murphy kertoo.

Pian Murphy ja Roberts huomasivat, että heissä todella on paljon samaa näköä. Monien mielestä naiset näyttävät lähestulkoon toistensa peilikuvilta ja voisi luulla, että he ovat sukua toisilleen.

Samannäköisyys ihastuttaa

Kaksikko latasi sosiaaliseen mediaan yhteiskuvansa, joka lähti leviämään netissä. Pääset näkemään kyseisen kuvan täältä.

Pian ihmisten kaksoisolentoja jäljittävä Twin Strangers –nettisivusto bongasi samalta näyttävät naiset ja teki heistä lyhyen videon, jota on katsottu pian jo 430 000 kertaa.

Katso alla olevista kuvakaappauksista, kuinka paljon samaa näköä näissä nuorissa, aiemmin toisilleen tuntemattomissa naisissa on!

Ciara Murphy:

(kuva: YouTube)

Cordealia Roberts:

(kuva: YouTube)

Yhteiskuvat:

(kuva: YouTube)

(kuva: YouTube)

Voit myös katsoa Twin Strangers -sivuston tekemän videon kokonaisuudessaan alta.

Lähde: Daily Star

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat