Kuva: Fotolia

Kaipaatko rentoutusta? 10 tapaa saavuttaa mielenrauha

08.02.2016 22:15 - Pauliina Jokinen

Onnen etsiminen on loputon suo.

Mielenrauhan voi sen sijaan saavuttaa pienillä askeleilla. Nyt on aika ottaa ensimmäinen. Oletko jo kokeillut seuraavia?

Vietä aikaa vanhojen ystäviesi kanssa

Mikään ei rentouta varmemmin ja vie murheita mennessään kuin kunnon nauru. Yhteisten muistojen jakaminen takaa hyvän mielen ja kuulumisten päivittäminen muistuttaa, kuinka tärkeitä ihmisiä sinulla on elämässäsi.

Ympäröi itsesi kauniilla asioilla

Luo viikoittainen tapa, jonka aikana vietät aikaa kauniissa ja inspiroivassa tilassa. Parhaassa tapauksessa kaunis tila löytyy kotoasi.

Matkusta jonnekin, missä et ole aiemmin käynyt

Matkan ei tarvitse suuntautua kauas. Oletko käynyt Naantalissa tai Porvoossa? Entäpä Tampereella? Tee piipahdus paikkaan, joka on sinnulle entuudestaan tuntematon.

Kirjoita kirje itsellesi

Kirjoita itsellesi kirje vuosien taa. Muistele minkälainen tyyppi olit parikymppisenä ja mitä haluaisit nyt sanoa tuolle tyypille. Kuinka pitkälle olet tullut ja minne olet menossa?

Lähde liikkumaan

Mikään ei tapaa mielenrauhaa varmemmin kuin liikunta. Juostessa pääsi tyhjenee ja ryhmäliikuntatunnilla annat kaikkesi. elimistösi vapauttaa urheillessa endorfiineja, mikä lisää onnellisuuden tunnetta.

Tee jotakin Bucket-listaltasi

Jos sinulla ei ole Bucket-listaa, tee sellainen. Kirjoita ylös asioita, jotka haluat tehdä tai saavuttaa ennen kuolemaasi. Toteuta yksi asia listalta.

Lue lapsuuden suosikkikirjasi

Mitä Saariston lapsissa tapahtuikaan? Entäpä Sweet Vallye High -sarjassa tai Tuija Lehtisen kirjoissa? Lainaa kirja kirjastosta ja palaa lapsuuteesi.

Uudista tyyliäsi

Milloin olet viimeksi kammannut hiuksesi uudella tapaa tai vaihtanut huulipunasi sävyä? Nyt voisi olla sopiva hetki.

Tee vapaaehtoistöitä

Muiden auttaminen antaa merkityksen elämällesi ja saa sinut tuijottamaan vähemmän omaan napaasi.

Aseta uusi tavoite tai suunnittele tuleva vuotesi

Unelmointi ja suunnitelmien laatiminen on ihanaa. Voit haaveilla tulevista seikkailuistasi jo ennakkoon ja keskittää energiasi kaiken suunnitteluun.

Lue myös: Juoruilu vai laiskuus? Horoskooppimerkkisi paljastaa paheesi

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat