Kuva: Fotolia

"Silloin häpesin vanhempiani" - Lue huvittavat tarinat

18.02.2016 21:45 - Emma Ylistalo

Isän hauskat jutut tai äidin asenne ovat saattaneet nolottaa nuorempana.

Melkein jokainen meistä on luultavasti joskus nuorempana hävennyt vanhempiaan. Keräsimme suomalaisilta tarinoita tilanteista, jolloin he olisivat toivoneet omien vanhempiensa käyttäytyneen eri tavalla. Lue alta huvittavat tarinat.

"Kun olin teini-ikäinen, äitini tuli hakemaan minua ja ystäviäni keskellä yötä bileistä popittaen täysillä autossa musiikkia. Päällään hänellä oli pelkkä kylpytakki ja kumisaappaat. "Minä en humalaisia teinejä varten ala pukeutumaan", hän totesi ja painoi kaasua."

"Opettajaisäni yritti olla hauska  ja hän meni hakemaan siskoani tarhasta löytämänsä pellenenä kasvoillaan. Työntekijöiden mielestä tämä ei ollut nähtävästi niin hauskaa, sillä he kuvittelivat isäni olevan humalassa, eivätkä suostuneet antamaan siskoani hänelle."

"Isäni tuli hakemaan minua ja kavereita partioleiriltä. Hän oli huomannut paidassaan tahran juuri ennen lähtöä, mutta sen sijaan, että hän olisi vaihtanut puhtaan paidan, hän kaivoi pikkuveljeni lelulaatikosta sheriffintähden tahran peitoksi. Teini-ikäistä tytärtä tämä asuste hävetti."

"Kun olin teini-ikäinen, isäpuolellani oli tapana kaupungilla kulkiessamme huudella perääni ärsyyttääkseen minua. Kun siis yritin vältellä häntä ja kulkea omia reittejäni, hän tuli perässä huudelleen nimeäni ja kysellen, minne olen menossa."

"Olin 15-vuotias ja toin silloisen poikaysäväni ensimmäistä kertaa kotiini. Pojalla oli jalassaan urheilushortsit. Hetken kuluttua isäni tuli töistä kotiin puku päällä. Poikaystäväni meni kohteliaasti esittelemään itsensä isälleni, mutta isäni totesi vain "laittaisit edes housut jalkaan." Olin tästä pitkään vihainen isälleni."

"Iskän ajopeli hävetti nuoruudessa. Kun olin teini-ikäinen, isä oli kiltisti lupautunut hakemaan kaupungilta kotiin. Kiva ajatus, mutta ”voitko hakea tuolta hieman kauempaa, koska toi sun auto on niin karsee?” Monivärinen Saab 96 vm. 74."

"Olin jo täysi-ikäinen, kun juhlimme isolla porukalla äitini syntymäpäiviä. Illan lopuksi päädyimme koko juhlaseurueen kanssa karaokebaariin. Lauloin ystäväni kanssa PMMP:n Rusketusraidat-kappaleen. Siinä vaiheessa isäni ryntäsi tanssimassa olevan porukan keskelle ja alkoi riisua paitaansa näyttääkseen omat "rusketusraitansa". Jouduin karaokemikrofoniin kuuluttamalla pyytämään isääni pukeutumaan."

"Oli kova pakkanen ja isäni oli unohtanut hansikkaansa kotiin. Kävelimme yhdessä kaupungilla, eikä isäni kestänyt enää kovaa pakkasta ilman hanskoja. Pihinä miehenä hän käveli kaupunkimme matkahuoltoon, josta bussit lähtivät. Hän meni tiskille ja kertoi unohtaneensa yhtenä päivänä mustat nahkahansikkaat bussiin ja miettineensä, josko ne olisi tuotu tänne. Asiakaspalvelija antoi hänen etsiä "omia hanskojaan" laatikosta, johon oltiin kerätty löytötavaroita. Isäni valitsi parhaimman näköiset nahkahansikkaat, kiitti ja lähti. Minä häpesin vieressä."


Lue myös: Lue noloimmat seksikeskustelut, joita ihmiset ovat käyneet vanhempiensa kanssa

Kilpailut

Uusimmat