Samsung esitteli erikoispuhelimen - valmistetaan vain 4000 kappaletta!

17.01.2018 14:30 - Teknavi / Markus Lehtiniitty - mobiili.fi

Erikoisversio Galaxy Note8:sta voi nousta keräilykohteeksi.

Talviolympialaiset järjestetään pian 9.–25. helmikuuta 2018 Etelä-Korean Pyeongchangissa. Yhtenä olympialaisten yhteistyökumppanina on tälläkin kertaa Samsung, joka jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan juhlistaa kisoja myös erikoisversiolla huippupuhelimestaan.

Tällä kertaa Samsung on esitellyt olympialaiserikoisversion syksyn Samsung Galaxy Note8:sta.

Myyntiin olympialaismalli ei kuitenkaan tule, vaan Samsung on valmistanut niitä 4 000 kappaletta, jotka se jakaa olympialaisiin osallistuville urheilijoille sekä olympialaisia järjestävälle henkilökunnalle. Lisäksi Galaxy Note8:n saavat kaikki talviparalympialaisten osallistujat. Koska puhelin on noin eksklusiivinen, saattaa siitä tulla himoittu keräilykohde alan harrastajien keskuudessa.

Samsung GalaxyNote8 PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition vastaa ominaisuuksiltaan täysin tavallista GalaxyNote8:aa – erot ovat ulkoisia. Takaa puhelin on talviteemaan sopivasti valkoinen ja varustettu olympialaisten logolla. Se ja muita yksityiskohtia on toteutettu kultaisella värillä, joka sekin sopii teemaan.

Samsungille olympialaiset ovat tällä kertaa kenties tavallistakin merkittävämpi tapahtuma, sillä ne järjestetään sen kotimaassa Etelä-Koreassa. Yhteensä Samsung on toiminut olympialaisten kumppanina jo parikymmentä vuotta.

Lue myös: HTC julkisti uutuuspuhelimen – lasipinta, kaksi etukameraa ja 18:9-näyttö

Yhteistyössä Teknavi

Kilpailut

Uusimmat