Kuva: Shutterstock

Netflix testaa uutta ominaisuutta - osa käyttäjistä saattaa törmätä Top 50 -listaan

30.11.2020 17:45 - Roy Kokkonen

Osa käyttäjistä saattaa törmätä Netflixissä Top 10 -listan sijaan Top 50 -listaan.

Suoratoistopalvelu Netflix testaa uutta ominaisuutta, jossa käyttäjä näkee 50 suosituinta sisältöä palvelun etusivulla, kertoo muun muassa NME. Ominaisuus laajentaa vasta tänä vuonna palveluun tullutta Top 10 -listaa. Laajennettu lista tulee näkyviin vain osalle käyttäjistä.

S&P Global Market Intelligencen toimittaja Saqib Shah huomasi ominaisuuden ja kertoo asiasta Twitterissä.

"Netflix on vahvistanut, että se testaa Top 50 -listaa laajentaen aiemmin tänä vuonna esiteltyä Top 10:tä. Samalla tavalla kuin aiemmin, etusivulla on nyt top 50 -rivi kaikelle sisällölle ja erilliset listat sekä elokuville että tv-ohjelmille", Shah kertoi Twitterissä.

Shahin mukaan ominaisuutta testataan ympäri maailmaa. Ei ole varmuutta tuleeko ominaisuus jossain vaiheessa laajempaan käyttöön.

"Kuten kaikkien testiemme kohdalla, ominaisuus tulee käyttöön, jos käyttäjämme pitävät sitä hyödyllisenä", Netflix oli vastannut Shahille.

Shah oli törmännyt ominaisuuteen käyttäessään palvelua Playstation 4 -pelikonsolin kautta. Hän kertoo, että ominaisuus ei ollut ainakaan hänelle saatavilla netin kautta palvelua käytettäessä.

Lue myös: Chris Hemsworthin tähdittämä Netflix-hitti saa jatkoa - "Olemme innoissamme"

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat