Kuva: AllOverPress

Haluatko polttaa enemmän kaloreita? Lisää yllättävä ainesosa kahviisi

23.04.2016 10:45 - Joose Koskiranta

Oletko valmis koittamaan jotain uutta ja erilaista? Kookosöljy kahvissa on hyväksi elimistölle.

Oletko ehttinyt jo maistaa alkuvuoden uusinta kahvivillitystä, kookosöljyllä tuunattua kofeiinipommia? Jos et, nyt viimeistään on korkea aika.

Kookosöljyssä on runsaasti terveellistä rasvaa, jotka ovat elintärkeitä ihmiselle. Se auttaa sinua saamaan lisäenergiaa sekä tuottamaan enemmän vitamiineja ja mineraaleja.

Sunday.tips- sivuston mukaan kahviin lisättynä kaksi teelusikallista kookosöljyä auttaa käynnistämään päivän erityisen energisesti.

Kahvin kanssa nautittu kookosöljy korvaa sokerin ja maidon. Sen avulla aloitat siis päivän terveellisesti ilman lisäkaloreita ja keinotekoisia makeutusaineita. Alle 24-asteinen kookosöljy on kiinteää, joten se ei sovi kauhean hyvin esimerkiksi smoothien sekaan.

Tuoreen tutkimuksen mukaan kookosöljyn lisääminen ruokavalioon saattaa myös nostaa energiankulutusta jopa viidellä prosentilla. Samalla kyseinen rasvahappo vahvistaa immuunijärjestelmää.

Kahvi kookosöljyn kanssa ei kuitenkaan säästä sinua vain lisäkaloreilta, vaan sivuston mukaan se myös edesauttaa rasvanpolttoa.

Kookosöljy muodostuu keskipitkäketjuisesta rasvahaposta, joka imeytyy kehoon nopeammin kuin pitkäketjuinen. Näin ne muuttuvat nopeasti energiaksi rasvan sijaan.

Lue myös: Laihdutusilmiö leviää Instagramissa - 3 huikeaa ennen ja jälkeen kuvaa muodonmuutoksesta

Lähde: Sunde.tips

Kilpailut

Uusimmat