Kuva: Fotolia

Totta se on! Hammaslääkäri voi nähdä, oletko harrastanut suuseksiä

13.02.2021 14:15 - Roy Kokkonen

Hammaslääkärit vahvistavat TikTokissa kulovalkean lailla levinneet huhut.

Tällä viikolla TikTokissa on kohistu siitä, että hammaslääkäri voi nähdä, onko vastaanotolle saapunut potilas antanut suuseksiä. Tiktokkaaja Cian McBrienin julkaisema video asiasta on levinnyt kulovalkean lailla.

Lukuisat käyttäjät eivät väitettä uskoneet. TikTokin käyttäjien joukosta löytyy kuitenkin myös hammaslääkäreitä, jotka ottivat kantaa aiheeseen.

Paljastui, että totta se on. Jos potilas on antanut hiljattain suuseksiä, hänen kitalaessaan voi mahdollisesti näkyä jälkiä.

– Kyllä, joskus me voimme päätellä sen. Se on yleensä pieni ruhje kitalaessa. Mutta jos potilas ei ole todella nuori, tai emme huomaa hyväksikäytön merkkejä, emme välitä, kertoo hammaslääkäri Brad Podray, joka tunnetaan TikTokissa nimimerkillä @thyrants.

@thyrants

##stitch with @cianmcbrien yeah but we aren’t going to really give anyone hassle about it. ##dentist ##oralhealth

♬ original sound - Lil Young Old Man

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Podray kertoo Health-lehdelle ottaneensa kantaa viraalivideoon, sillä monet olivat lähettäneet asiaan liittyviä kysymyksiä ja merkinneet hänet videoon.

– Ihmiset jännittävät hammaslääkärissä käyntiä, enkä halunnut tämän asian lisäävän ahdistusta. Tein videon opetustarkoituksessa, jotta nuoret ihmiset eivät häpeilisi hammaslääkärissä, Podray kertoo.

Pennsylvanian yliopiston hammaslääketieteellisen tiedekunnan dekaani Mark Wolff kertoo lehdelle, että vaikka hammaslääkärit törmäävät kitalaen mustelmaan ajoittain, se ei ole kovinkaan yleinen.

Hänen mukaansa ruhje ei ole vaarallinen ja paranee itsestään.

– Se paranee kuin mikä tahansa muukin mustelma. Parantuminen voi kestää muutamista päivistä viikkoon, Wolff kertoo.

Lue myös: Suomalaiset rakastavat suuseksiä - arvaatko pitävätkö miehet vai naiset siitä enemmän?

Lue myös: Kohuelokuvassa 15-minuuttinen, aito suuseksikohtaus - näyttelijät olivat vastahakoisia

Lähde: Health

Kilpailut

Uusimmat