Kuva: Fotolia

Puhkeavatko näpyt nenääsi, otsaasi vai leukaasi? Alue paljastaa, mistä epäpuhtaudet johtuvat

27.11.2015 09:45 - Senni Loikala

Netissä leviää "kasvokartta", josta voit selvittää, mistä juuri omat epäpuhtautesi saattavat johtua.

Kiinalaisen "kasvokartan" tarkoituksena on näyttää, miksi näppylät ja epäpuhtaudet pyrkivät juuri tiettyihin kohtiin kasvoissasi.

Tuleeko sinulle säännöllisesti näppyjä jollekin alla olevalle alueelle? Lue, mitä se väitteiden mukaan kertoo terveydestäsi, ja miten voisit saada hipiäsi sileäksi tekemällä muutaman muutoksen elämäntapoihisi.

(kuva: YouTube)

Otsa

Kehno ruokavalio, stressi ja liiallinen alkoholinkulutus saattavat saada näppylät puhkeamaan juuri otsaan. Tällöin sinun kannattaa tutustua etenkin raakaruokaan, juoda riittävästi vettä ja pitää huolta riittävistä yöunista.

Nenä

Korkea verenpaine, saasteet ja paikoillaan pysyvä elämäntyyli saattavat heikentää sydämen terveyttä, minkä väitetään puhkaisevan näppyjä etenkin nenään. Tällöin suosituksena on harrastaa enemmän liikuntaa ja pitää huolta, että kolesterolitasot pysyvät kurissa. Myös vihreän teen juomista suositellaan.

Posket

Saasteet, tupakointi ja astma voivat heikentää keuhkojesi terveyttä, mikä puolestaan saattaa tuoda näppyjä juuri poskiisi. Lääkkeeksi suositellaan savuttomuutta, vihreälehtisten vihannesten sisällyttämistä ruokavalioon sekä runsasta kevyen liikunnan harrastamista.

Suu ja leuka

Liiallinen rasvan ja makean syöminen sekä runsas kofeiinin- ja alkoholinkulutus saattavat tuoda epäpuhtauksia juuri suuhusi tai leukaasi. Tällöin sinun voi olla viisasta tehdä ruokavaliostasi terveellisempi, syödä aiempaa enemmän hedelmiä ja kuituja.

Niska ja leuka

Liika oleskelu sisätiloissa ja keinovaloissa sekä kehno ruokavalio lisäävät mahdollisuuta sille, että finnit hakeutuvat juuri leukaasi ja/tai niskaasi. Sinun kannattaa pyrkiä olemaan enemmän ulkona sekä pyrkiä räätälöimään ruokavaliostasi terveellisempi. Myös lihan ja maitotuotteiden syömistä voi olla kannattavaa vähentää.

Kulmakarvojen väli

Maksan terveyden heikentyminen saattaa lisätä riskiä sille, että näpyt ilmaantuvat kulmakarvojesi väliselle alueelle. Tällöin sinua suositellaan vähentämään eläinperäisten tuotteiden kulutusta ja puolestaan lisäämään kasvisten syöntiä. Tärkeää on myös juoda tarpeeksi vettä.

Lähde: Higher Perspectives

Kilpailut

Uusimmat