Kuva: Fotolia

Miehet huomio! Orgasmi päivässä pitää terveenä

02.01.2016 21:15 - Emma Ylistalo

Tuore tutkimus vahvistaa aiemmin saatua tietoa siitä, että säännölliset orgasmit ehkäisevät eturauhassyövän kehittymistä.

Monet tutkimukset todistavat, että säännöllisesti saadut orgasmit ovat hyväksi terveydelle. Tiede on todistanut myös, että säännöllinen masturbointi auttaa parantamaan immuunijärjestelmää, sekä alentamaan verenpainetta. Erityisesti miesten säännöllisten ejakulaatioiden on todistettu ehkäisevän eturauhasen syöpää.

Tuoreen tutkimus myös vahvistaa näitä aiempia tutkimuksia. Sen mukaan orgasmi päivässä voi olla kaikki mitä tarvitaan, jotta voi merkittävästi laskea eturauhassyövän kehittymistä.

Tutkimuksen mukaan heillä, jotka saivat siemensyöksyn useammin kuin 21 kertaa kuukaudessa, oli 22 prosenttia alhaisempi riski saada kyseinen syöpä. Tutkimuksessa selvisi myös, että ei ole väliä saiko orgasmin masturboimalla vai harrastamalla seksiä kumppanin kanssa.

Tulokset eivät siis olleet sinänsä uusia, mutta ne vahvistivat aiemmin saatua tietoa siitä, että toistuvat ejakulaatiot ovat avaintekijä pienennettäessä eturauhassyövän riskiä.


Lähde: Mic

Lue myös: Miehet huomio! Naiset paljastavat vinkit täydellisiin treffeihin

Kilpailut

Uusimmat