Hjallis Harkimo ei pelkää uutta areenaa: "Ei pysty kilpailemaan Hartwall Areenan kanssa"

12.05.2017 14:45 - Mikko Räsänen

Hjallis Harkimo ei pidä Tampereen monitoimiareenaa tai HIFK:n uutta areenaa uhkina Hartwall Areenalle.

Suunnitelma valtavan monitoimihallin rakentamiseksi otti eilen suuren askeleen eteenpäin, kun Tampereen kaupunki ja Areena-hankkeen sijoittajaryhmä julkistivat uuden Areenayhtiön osakassopimuksen. Valmistuessaan uusi areena olisi sekä Tapparan että Ilveksen kotihalli, ja siellä voitaisiin myös järjestää suuria konsertteja. 

Myös Helsinkiin on suunnitteilla uusi jättiareena, sillä Taka-Töölöön Olympiastadionin ja Nordenskjöldinkadun jäähallin viereen on suunnitteilla Helsinki Garden -areena, josta tulisi HIFK:n uusi kotihalli ja myös monien konserttien ja tapahtumien näyttämö.

Hjallis Harkimo oli aikanaan 90-luvulla rakentamassa Hartwall Areenaa, joka on jo kaksi vuosikymmentä ollut Suomen suurin ja komein areena. Harkimo vieraili Radio Novan Aamussa Aki Linnanahteen ja Minna Kuukan vieraana. Hän kertoi, ettei näe Tampereen tai Helsingin uusia areenahankkeita uhkina Hartwall Areenan asemalle.

- Tampere ei kilpaile samoista konserteista. Jos jotain kovia konsertteja tulee, niin konserttijärjestäjät vievät konsertit sinne, missä asuu eniten ihmisiä. Jos lisäkeikkoja tulee, niin ne voivat sitten olla Tampereella, Harkimo miettii.

Harkimo korostaa sitä, että Hartwall Areenan sijainti on ylivoimainen muihin areenoihin verrattuna.

- Hartwall Areena on konserttien kannalta Suomen parhaassa paikassa. Sä pääset joka paikasta Suomesta junalla ihan siihen viereen. Parempaa paikkaa ei ole. Vaikka Helsinkiin tulisi joku toinen halli, en usko, että sen on helppoa kilpailla Hartwall Areenan kanssa. 

- Aika näyttää, mutta nämä ei ole mun murheita enää, Harkimo muistuttaa naurahtaen, sillä hän myi Hartwall Areenan venäläisille samalla, kun Jokerit siirtyi KHL:ään. 

Kuuntele Harkimon koko haastattelu alta. Siinä hän kertoo muun muassa mitä ajattelee Leijonien otteista MM-kaukalossa.

Liity Radio Novan Aamun Facebook-ryhmään täältä

Lue myös: Harkimo tylyttää Liigaa: Asiat eivät tule koskaan muuttumaan!

Kilpailut

Uusimmat