Hups, mihin sormi lipsahtikaan? Video Mestarien liigan ottelusta leviää sosiaalisessa mediassa

01.11.2017 19:30 - Sami Ikonen

AS Roma nöyryytti Valioliigamestaria luvuin 3-0.

Eilen illalla jatkettiin jalkapallon Mestarien liigan lohkovaihetta. C-lohkon huippuottelussa kohtasivat italialainen AS Roma ja Englannin Valioliigamestari Chelsea. Ottelusta odotettiin viihdyttävää, sillä viimeisin joukkueiden kohtaaminen päättyi 3-3. Kotijoukkue ei tuottanut pettymystä vaan vei pisteet kotiin lukemin 3-0.

Ottelu ei ehtinyt vanheta minuuttiakaan, kun kotijoukkue huudatti kotiyleisöä. Stephan El Shaarawy potkaisi upealla puolivolleylla pallon ohi Chelsean maalivahti Thibaut Courtoisin. Myöhemmin El Shaarawy onnistui uudelleen ja vei joukkueensa kahden maalin johtoon.

Toisen osuman jälkeen maalintekijä lähti perinteisesti tuulettamaan maaliaan joukkuekavereitensa edellä kentän laidalle. Juhlan humussa Roman pelaaja Diego Perotti käytti tilaisuutensa hyväksi ja työnsi sormensa El Shaarawyn takapuoleen. Kyseessä ei nähtävästi ollut vahinko, sillä hän ehti kaivella pitkän tovin italialaista pallotaituria. Tilanteen huomattuaan maalintekijä kääntyi nopeasti leveä hymy kasvoillaan.

Jos video ei näy niin katso tilanne täältä.

Perotti iski vielä viimeisen osuman ottelun 63-minuutilla. Tuolloin toisessa maalissa nähtyä tuuletusta ei TV-kuvissa nähty.

Tapaus ei lajin historiassa ole ainutlaatuinen.Vuoden 2015 Etelä-Amerikan mestaruuskilpailuissa Chilen pelaaja Gonzalo Jara ärsytti Uruguayn hyökkääjää Edinson Cavania. Uhri ei ottelussa onnistunut maalinteossa vaan Chile voitti 1-0.

Lähde: metro.uk.com