Kärpät rustasi kolme uutta jatkosopimusta - "Tyytyväisiä ollaan"

06.11.2017 23:20 - Joonas Hepola / joonas.hepola@sbs.fi

Kärpät on solminut jatkosopimukset Sami Anttilan, Aleksi Mäkelän ja Jari Sailion kanssa. Mäkelän ja Anttilan sopimukset ovat kaksivuotiset, Sailion sopimus kattaa kauden 2018-2019.

Sami Anttila ja Aleksi Mäkelä ovat molemmat kärppäkasvatteja, ja kumpikin murtautui edustusjoukkueen kokoonpanoon edelliskaudella. 22-vuotias Anttila on pelannut Liigassa 48 runkosarjaottelua tehopistein 4+3. Mäkelällä on vyöllään 88 liigaottelua tehopistein 2+10.

- Ikävä vamma alkusyksystä on verottanut tämän vuoden pelejä, mutta Sami on jo osoittanut olevansa hyvä liigapelaaja. Hienoa, että oman kasvatin kanssa saatiin jatko sovittua, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho nuorta hyökkääjää.

- "Mäksän" tie liigapelaajaksi ei ole aivan perinteinen. Hän on noussut pitkän kaavan mukaan kovalla työllä Mestiksen kautta liigaan ja on osoittanut kuuluvansa tänne, kuvailee Aho puolustajana pelaavaa Mäkelää. 

Jari Sailio tuli Kärppiin kesken pronssiin päättyneen kauden 2015-2016. Kärpissä pelaamassaan 64 ottelussa 31-vuotias Sailio on tehnyt tehopisteet 6+18=24.

Sailio on pelannut urallaan 544 Liigan runkosarjaottelua ja 95 Playoff-ottelua HPK:n, HIFK:n, Bluesin ja Kärppien riveissä.

- Hieno organisaatio ja hyvältä tuntuu jatkaa täällä. Tyytyväisiä ollaan, kiteyttää "Silli" Sailio Radio Cityn Kiekkoradiossa tuoretta jatkosopimustaan. 

Kilpailut

Uusimmat