Tuomarin kimppuun hyökännyt McGregor katuvaisena: "Pahin olisi voinut tapahtua"

16.11.2017 20:00 - Sami Ikonen

Vapaaottelija nousi ottelukehään ja hyökkäsi tuomarin kimppuun.

Maailman kuuluisin irlantilainen vapaaottelija Conor McGregor on pyytänyt anteeksi viime viikonlopun ottelun jälkeistä käytöstään. McGregor oli kotikaupungissaan Dublinissa seuraamassa SBG-tallikaverinsa Charlie Wardin ottelua John Redmondia vastaan.

Kun Ward päihitti vastustajansa, hullaantunut McGregor hyppäsi kehään juhlimaan kaverinsa voittoa. Voitonhuumassa McGregor tönäisi ja haukkui juhlimiseen puuttunutta tuomaria. Syyksi aggressiiviseen reaktioon supertähti kertoi, ettei hän ollut tyytyväinen tuomarin toimintaan ottelun aikana. Hän oli huomannut, että tuomari käski Redmondia nousemaan maasta, vaikka ottelijan olemus selkeästi viestitti, ettei hän pystyisi enään jatkamaan. McGregor pelkäsi pahinta. Hänen mieleensä palasivat tapahtumat vuodelta 2016.

Ward on aikaisemmin uransa aikana lyönyt vastustajia todella huonoon kuntoon. Vuonna 2016 Ward otteli portugalilaista Joao Carvalhoa vastaan ja voitti tyrmäyksellä. Carvalho valitti ottelun jälkeen huonoa oloaan ja hän päätyi aivoleikkaukseen. Hänen terveydentilansa oli todella heikko ja lopulta hän menehtyi sairaalassa. Dublinin tapahtumat muistuttivat McGregoria Carvalhon kohtalosta.

McGregor julkaisi Instagram-tilillään tekstin, jossa hän pahoitteli käytöstään.

"Pyydän anteeksi viikonlopun käytöstäni. Annoin tunteiteni ottaa vallan", McGregor kirjoitti.

"Tuomari Marc Godard teki järkyttävän päätöksen ja nosti ottelijan takaisin jaloilleen. Ottelu oli siinä vaiheessa ohi. Luulin, että ottelijalle olisi tapahtumassa se pahin mahdollinen", hän jatkoi.

McGregor myöntää mokanneensa ja lupaa ottaa opikseen.

"Olen aina oppinut virheistäni, eikä tämäkään ole poikkeus", mies rustaa.

McGregoria uhkaa tuntuva rangaistus. Hän rikkoi tuomarin koskemattomuuden lisäksi sääntöä, joka kieltää ulkopuolisten henkilöiden nousemisen kehään. Hänelle ennustetaan jopa vuoden ottelukieltoa. Rangaistus voi kuitenkin lieventyä, sillä hallitseva höyhensarjan mestari on tällä hetkellä lajin suurin tähti.

Lue myös: Vapaaottelija Conor McGregorin esikoinen kastettiin - vuokrasi juhlia varten linnan ja huvipuiston

Lue myös: Huippuselostaja kritisoi Mayweatherin ja McGregorin ottelua: "Kaikki oli suurta näytöstä"

Lue myös: Huh, mikä tyrmäys! Raskaan sarjan nyrkkeilijä tuupertui kiusalliseen asentoon

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat