Huippuselostaja kritisoi Mayweatherin ja McGregorin ottelua: "Kaikki oli suurta näytöstä"

26.10.2017 18:00 - Sami Ikonen

Elokuussa oteltu vuosisadan kohtaaminen tuotti kaksikolle valtavia summia rahaa.

Nyrkkeilijä Floyd Mayweatherin ja vapaaottelija Conor McGregorin välistä ottelua pidettiin vuoden suurimpana yksittäisenä urheilutapahtumana. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, ja näytti alkuun siltä, että McGregor olisi hieman niskan päällä. Mayweather kuitenkin tyrmäsi irlantilaisvastustajansa kymmenennessä erässä. Kaikki tulot ynnättynä Mayweather tienasi raporttien mukaan noin kolmesataamiljoonaa dollaria. McGregor sai lohdutukseksi "vain" kolmasosan summasta. 

Mayweather oli jo kertaalleen jäänyt eläkkeelle nyrkkeilystä, mutta McGregorin heittämä haaste toi hänet takaisin kehään vielä kertaalleen.

Nyt kaksi kuukautta ottelun jälkeen, amerikkalainen selostajalegenda Jim Lampley on kertonut mielipiteensä illan tapahtumista. Kolme vuosikymmentä kamppailulajeja selostanut Lampley kyseenalaisti Mayweatherin motivaation otella nyrkkeilykehässä kuuluisaa vapaaottelijaa vastaan. Hänen mukaansa McGregor ei olisi kestänyt niin pitkälle, jos vastustaja ei olisi halunnut pitkittää ottelua kymmenenteen erään. Ottelu keräsi ruutujen ääreen lopulta satoja miljoonia katsojia.

- Hän antoi McGregorin "voittaa" kolme erää, jotta syntyisi uskoa, että hän voisi hävitä, Lampley kertoi TMZ:n julkaisemalla videolla.

- Kaikki oli suurta näytöstä.

40-vuotias Mayweather ei hävinnyt kertaakaan ammattilaisurallaan. Voittoputki kasvoi elokuun ottelussa viiteenkymmeneen. Kysyttäessä supertähden mahdollisesta paluusta nyrkkeilykehään, Lampley vastasi piikitellen.

- Eiköhän maailmasta löydy hölmöjä, jotta Mayweather tienaisi lisää miljoonia. 

Katso TMZ:n video alta.

Katso "Money fightin" traileri viime kesältä tästä.

Lue myös: Vapaaottelija Conor McGregorin esikoinen kastettiin - vuokrasi juhlia varten linnan ja huvipuiston

Lue myös: Miljoonia tienaava nyrkkeilymestari asuu edelleen äitinsä luona - säästää vuodessa useita tuhansia

Lähde: TMZ.com

Kilpailut

Uusimmat