Kuva: AOP

Povipommi Pamela Anderson nähdään uudessa Baywatch-elokuvassa

25.04.2016 13:30 - Senja Rapila

Legendaarinen povipommi tekee paluun valkokankaille uudessa Baywatch-televisiosarjaan perustuvassa elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2017.

Uutisoimme aiemmin viime kuussa siitä, kuinka näyttelijä Kelly Rohrbach näyttelee uudessa Baywatch-televisiosarjaan perustuvassa elokuvassa legendaarista C.J. Parkeria, eli roolihahmoa, josta povipommi Pamela Anderson nousi aikoinaan kuuluisuuteen.

Ikoniseen televisiosarjaan perustuvaa elokuvaa kuvataan paraikaa Floridan rannoilla ja sen ensi-illan on määrä olla toukokuun 19. päivä 2017.

Nyt raamikas näyttelijäkomistus Dwayne "The Rock" Johnson on paljastanut Instagram-tilillään, että aito ja oikea C.J. Parker tulee liittymään elokuvan kuvausporukkaan.

"Hän esitteli C.J. Parkerin maailmalle, ja silloin hänestä tuli yksi tämän sukupolven ikonisimmista hahmoista, yhdessä kaikkien aikojen suosituimmista televisiosarjoista. On ilo toivottaa tervetulleeksi (yhtä upea kuin aina) Pamela Anderson meidän Baywatch-tiimiimme. Emme olisi voineet tehdä tätä elokuvaa ilman sinua. Tervetuloa kotiin", The Rock kirjoittaa Instagram-kuvansa alle.

Kilpailut

Uusimmat