Kuva: Splash

Ex-manageri väittää: Britney Spears menetti lapsensa huumeongelman takia

27.04.2016 08:15 - Pauliina Jokinen

Laulaja Britney Spearsin entinen manageri haastoi tähden oikeuteen.

Entinen manageri Sam Lufti ja laulaja Britney Spears, 34, ovat joutuneet ilmiriitaan. Luftin mukaan Spears ei ole maksanut kaikkia korvauksia, joita Luftin työnkuvaan olisi kuulunut.

Lufti haastoi Spearsin oikeuteen jo aiemmin, mutta nyt viihdesivusto TMZ on saanut selvitettyä oikeuteen toimitettujen papereide sisältöä. Kalifornian oikeuteen toimitettujen papereiden mukaan Spears kärsi vakavasta huumeongelmasta vuosina 2007-2008.

Näiden vuosien aikana Spears käyttäytyi holtittomasti ja hänestä julkaistiin myös useita valokuvia, joista tähden huono tila kävi ilmi. Samaan aikaan Spears kävi läpi aivoeroa lastensa isästä Kevin Federlinesta. Lopulta tähti menetti kahden poikansa huoltajuuden ja joutui itse edunvalvonnan piiriin.

Luftin mukaan Spearsin päihdeongelma oli tuolloin niin paha, että tähti vietti jopa öitä parkkipaikoilla huumeita käyttäen.

Ex-manageri kertoi luvanneensa auttaa Spearsia urallaan eteenpäin, jos tämä lopettaisi päihteiden käytön.

Väitteiden todenpitävyydestä ei ole toistaiseksi näyttöä. Spearsin vanhemmat Lynne ja Jamie Spears ovat myös syyttäneet Luftia huumeiden antamisesta Spearsille.

Lopulta vuonna 2008 Spearsin isästä Jamiesta tuli tyttärensä edunvalvoja ja hän toimitti tyttärensä hoitoon. sittemmin Spears on saanut jaetun yhteishuoltajuuden Federlinen kanssa ja kaksikko huolehtii yhdessä pojistaan Seanista ja Jaydenista.

(kuva: Splash)

Lue myös: Hollywood-tähden kaula-auko ei jättänyt mitään arvailuiden varaan - katso tyylikäs kuva

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat