Kuva: Splash

Mariah Careyn antama "sylitanssi" hämmensi faneja - kiehnäsi laiskasti lavalla

04.05.2016 18:45 - Senja Rapila

Careyn antama "sylitanssi" sai fanit moittimaan laulajan käytöstä sosiaalisessa mediassa.

Laulaja Mariah Carey, 46, ihmetytti Sweet Sweet Fantasy -kiertueellaan, kun hän päätyi Touch My Body -kappaleen aikana kiehnäämään lavalla lavalle tuodun miehen sylissä. 

Monet ovatkin kritisoineet laulajattaren "stripparimaista" käytöstä lavalla, mutta sille löytyy kuitenkin hyvä selitys.

Lavalle eksynyt mies on nimeltään Bryan Tanaka, joka on Careyn entinen taustatanssija sekä koreografi. Instagram-postauksensa mukaan mies oli pyytänyt kollegoilta jääpussia murtuneen jalkansa takia, mutta sen sijaan mies tuotiin lavalle silmät sidottuina, jolloin laulajakaunotar yllätti hänet pienellä "sylitanssilla".

Fanit moittivat

Jotkut faneista ovat pitäneet Careyn sylitanssia vain mauttomana ja ovatkin kommentoineet videota kärkkäästi sosiaalisessa mediassa.

"Mies ei selkeästi nauti oloistaan. Oikeasti, hän (Mariah) on liian vanha tällaiseen - tämä on vain noloa. Älä muutu Madonnaksi. Vanhene arvokkaasti", käyttäjä Molesto kommentoi videon alle.

"Mariah, sinä et ole strippari. Sinun ei pidä antaa sylitansseja ja se näyttää naurettavalta sinun arvoasemassasi. Olen pahoillani, mutta olet liian legenda tehdäksesi tällaista. Olet kuuluisampi kuin Michael Jackson, herran tähden", käyttäjä Legends only lisää.

Voit katsoa videon yleisöä hämmentäneestä tilanteesta alta.

Lähde: Music News

Lue myös: Madonnan edustusasu herätti huomiota - paljasti pakarat ja rinnat

Lue myös: Beyoncén gaala-asu sai netin sekaisin: "Näyttää kondomilta"

Kilpailut

Uusimmat