Kuva: Aop

Marco Bjurström avautuu miesystävästään IS:lle - salailusta oli kauan huono omatunto

09.05.2016 10:45 - Tarja Vilén

Marco Bjurström puhuu ensimmäistä kertaa suhteestaan näyttelijä-koreografi Peter Pihlströmiin.

Pian 50 vuotta täyttävä Marco Bjurström on ollut yhdessä näyttelijä-koreografi Peter Pihlströmin kanssa jo yli 20 vuotta.

– Meillä on omat uramme, mutta sama katto, hän kommentoi Ilta-Sanomien haastattelussa.

Marco sanoo, että heidän tullessa yhdessä ensimmäistä kertaa Presidentinlinnan itsenäisyyspäiväjuhlaan 2011 oli itsestään selvää, että he näyttäytyvät parina.

– Minusta olisi ollut väärin Peteriä kohtaan, etten olisi ottanut häntä mukaan. Olemme olleet yhdessä yli 20 vuotta, ja Linnan juhlat olivat oikea aika tulla yhdessä esiin, Marco sanoo.

(kuva: Aop)


Marcolla oli pitkään huono omatunto siitä, ettei hän näyttäytynyt julkisesti yhdessä Peterin kanssa. Bjurström kertoo haastattelussa lisäksi, että hänen seksuaalinen suuntautumisensa oli aikoinaan äidille isompi sokki kuin isälleni.

Bjurströmin elämässä sujuu kaikki nykyään rauhallisesti. Mies on ollut monessa mukana ja keskittyy tällä hetkellä tulevaan esitykseen Kulttuuritalolla, musikaaliprojektiin ja pyörittämään veljensä kanssa Pompier-ravintoloita.

Lue myös: Marco Bjurström muistelee tv-uransa suurta kohua: "Saimme tuhansia viestejä"

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue lisää aiheesta marco-bjurstroem

"Olin liian raju" - Marco Bjurström ei ollut ensimmäinen valinta jättisuositun ohjelman juontajaksi Marco Bjurström julkaisi kuvia vuosien takaa - "35 vuotta siitä, kun aloitin tanssinopettajan työn" Marco Bjurström tasa-arvoisuuden vastustajista: "Pelko aiheuttaa aggressiivista käytöstä" Katso kaikki

Kilpailut

Uusimmat