Kuva: AOP

Vireillä oleva avioero riudutti Amber Heardin - katso hurjat kuvat

09.06.2016 11:45 - Rea Tallgren

Amber Heard haki avioeroa miehestään Johnny Deppistä, ja syyttää häntä myös pahoinpitelyistä.

Uutisoimme toissaviikolla näyttelijäkaunotar Amber Heardin, 30, hakevan avioeroa kulttitähti Johnny Deppistä, 52. Pariskunta meni naimisiin vuoden 2015 helmikuussa.

Erohakemuksen tultua julki syyksi kerrottiin ainoastaan ylitsepääsemättömät ongelmat. Myöhemmin Heard avasi eron syitä. Hänen mukaansa Depp on pahoinpidellyt häntä useaan otteeseen pariskunnan suhteen aikana. 

(kuva: AOP)

Deppiä ovat puolustaneet niin hänen tyttärensä Lily-Rose kuin myös entinen vaimo Vanessa Paradis, josta Depp erosi tavattuaan Heardin vuonna 2009 Rommipäiväkirjat-elokuvan kuvauksissa. Heardin lakitiimin mukaan naisella on kuitenkin todisteita pahoinpitelyistä. 

Deppille skandaali on aiheuttanut jonkin verran ongelmia. Fanit ovatkin esimerkiksi boikotoineet miehen uusinta, Liisan seikkailut peilimaailmassa -elokuvaa. Toisaalta Depp on kuvattu eroilmoituksen jälkeen jo energisenä bändinsä keikalla ja juhlinut Tukholmassa tumman kaunottaren kanssa

Heard näyttää reagoivan julkiseen höykytykseen fyysisestikin. Heard kuvattiin hänen mennessään tapaamaan naisten ja miesten suhteista kirjoittavaa, rakkaustohtoriksikin kutsuttavaa Connell Cowania. Mallinakin työskennellyt Heard on aiemminkin ollut hoikka, mutta nyt nainen näyttää olevan pelkkää luuta ja nahkaa. Voikin olla, että ero on vienyt hänen ruokahalunsa. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Deppin ja Heardin eroilmoituksen uskotaan vaikuttaneen vahvasti myös Deppin aiemmin jutussa mainittuun tyttäreen, Lily-Roseen. 17-vuotias malli näyttää myös laihtuneen hurjasti syytösten jälkipyykin aikana. Katso tuoreet kuvat Lily-Rosesta tästä

Kilpailut

Uusimmat