Kuva: AOP

Tähtinäyttelijä yllättää - pukeutui jättipenikseksi

12.07.2016 18:45 - Iiro Myllymäki

Kate Beckinsale on jakanut itsestään kuvan puhallettava penis päällään.

Muun muassa Pearl Harbor -elokuvasta tunnettu näyttelijä Kate Beckinsale, 42, osoitti huumorintajunsa Instagramissa julkaisemallaan kuvalla. Kuvassa nainen nähdään hotellihuoneessa yllään valtava puhallettava penisasu. ”Tässä vain tyttö, joka yrittää selviytyä miesten maailmassa”, nainen on kirjoittanut kuvatekstiksi. Kuva on saanut Instagramissa huvittuneen vastaanoton, sillä kommenttiosiossa nauruhymiöt seuraavat toisiaan.

Vähän aikaa sitten Beckinsale vieraili Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa, jossa keskustelu liippasi penisaihetta. Näyttelijä paljasti, että hän ja hänen 17-vuotias tyttärensä Lily Mo huvittavat toisiaan lähettämällä toisilleen alastonkuvia Michael Sheenistä, eli Beckinsalen ex-miehestä ja Lilyn isästä. Naisten erityinen suosikki on kuva alastonkohtauksesta Kenneth Williams: Fantabulosa -elokuvasta.

- Hänestä on olemassa hauska kuva yhdestä hyvästä tv-ohjelmasta, jossa hän näytteli. Kuvassa hän nousee kylpyammeesta alasti sotilaallinen ilme kasvoillaan. Jos aistin, että Lily on vähän maissa, ajattelen, että nyt hän voisi tarvita kuvan Mikesta kylvyssä, Beckinsale kertoi.

Lue myös: Jennifer Aniston ja Kate Beckinsale edustivat samanvärisissä mekoissa - kumpi onnistui paremmin?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat