Kuva: AOP

Entinen aviomies paljastaa: Amy Winehouse yritti itsemurhaa ennen kuolemaansa

18.07.2016 20:15 - Senja Rapila

Winehousen entinen aviomies on paljastanut, että laulajalegenda oli itsetuhoinen jo ennen kuolemaansa.

Laulajalegenda Amy Winehousen entinen aviomies Blake Fielder-Civil, 34, on paljastanut maailmalle, että hänen edesmennyt vaimonsa yritti itsemurhaa vain kahdeksan viikkoa ennen kuolemaansa.

Fielder-Civilin uusi vaimo oli juuri matkalla sairaalaan synnyttämään pariskunnan lasta, kun entinen vaimo Amy Winehouse soitti hänelle heidän entisen hääpäivänsä aattona. Fielder-Civil ei kuitenkaan ehtinyt puhua Amyn kanssa vaan kertoi, että on juuri menossa synnytyssairaalaan.

- Minun olisi pitänyt tietää, että se saisi hänet tolaltaan ja satuttaisi häntä. Amy olisi halunnut saada lapsen, mutta se oli Sarah, joka sai lapsen minun kanssani - ei hän, Fielder-Civil on paljastanut.

- Seuraavana päivänä soitin hänelle pahoitellakseni ja toivottaakseni hyvää hääpäivää, ja hän kertoi viillelleensä itseään todella pahasti. Hän kertoi, että se oli todella vakavaa. Amy ei kuitenkaan enää välittänyt siitä, oliko hän elossa vai kuollut. Hän oli todella välinpitämätön ja siinä oli hyvin pieni raja sen ja itsemurhan väillä. Hän oli todella vaaraksi itselleen.

"Jokaisen tulisi ottaa vastuuta hänen kuolemastaan"

Winehouse kuoli alkoholimyrkytykseen vuonna 2011 vain 27-vuotiaana, mutta aviomies ei usko sen olleen vahinko. Hän uskoo sen olleen itsemurha, josta jokaisen Winehousen lähipiirissä olleen tulisi ottaa vastuuta.

- Epäilen, että Amyn kuolema oli itsemurha. Vuosien juomisen jälkeen hän varmasti tiesi, että hän joi paljon enemmän kuin mitä hän pystyisi kestämään. Ehkä hän odotti, että joku tulisi pysäyttämään hänet, ottamaan pullon pois. Sen sijaan hänet jätettiin siihen taloon yksin juomaan itsensä kuoliaaksi.

- Ihmiset olivat liian kiireisiä juhliessaan eroamme ja sitä, että hän oli päässyt irti heroiinista, etteivät nähneet kuinka paljon oli vielä tehtävää.

Lähde: Female First

Lue myös: Amy Winehouse -dokumentin traileri on sydäntäsärkevä - katso

Lue myös: Tällä lempinimellä Amy Winehouse kutsuu vaginaansa

Kilpailut

Uusimmat