Kuva: Mikko Räsänen

Irina Björklundista kuoriutui tyrmäävä intiaanikaunotar

13.08.2016 19:15 - Tiina Svensk

Sädehtivä Irina Björklund korkkasi Flow Festivalin tunnelmallisimman lavan yhtyeensä kanssa.

Tänä viikonloppuna järjestettävä Flow Festival tunnetaan monipuolisen musiikkikattauksensa lisäksi festivaalina, missä nähdään upeita ja erikoisia tyylejä niin esiintyjillä kuin kävijöilläkin. Kuka olisikaan ollut siis festareiden aloituskattaukseen parempi artisti kuin Irina Björklund, 43, joka korkkasi Flown ympyrän muotoon rakennetun Bright Balloon 360 -lavan.

Muun muassa ranskankielisestä tuotannostaan tunnettu artisti aloitti esityksensä soittamalla sahalla coverin Louis Armstrongin klassikkokappaleesta "What a Wonderful World." Sädehtivä artisti asteli lavalle aurinkoisesti hymyillen - ja tyylikkäästi pukeutuneena.

Flown keikalleen laulaja oli sonnustautunut näyttävästi, mutta tyylilleen uskollisesti. Artistin yllä nähtiin poltetun oranssin värinen, maksimittainen mekko, jota koristivat intiaanihenkiset höyhenet. Boheemi asu jätti laulajan olkapäät paljaiksi, mutta 70-luvun henkeen hihat jatkuivat kyynärpäistä ranteisiin.

Asusteet Björklund oli valinnut mekkonsa mukaan, ja samaiset höyhenet koristivatkin laulajan vaaleita kutreja, jotka keinuivat avonaisina sopien maanläheiseen asukokonaisuuteen loistavasti.

Kuvat Björklundin boheemista intiaanilookista voit katsoa alta.

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Haaveiletko ajattomasta tyylistä? 10 vinkkiä täydelliseen vaatekaappiin

Kilpailut

Uusimmat