Kuva: Splash

Tämä tieteiselokuva kiinnostaa muitakin kuin scifi-faneja: Tähtinä Ryan Gosling ja Jared Leto!

19.08.2016 15:15 - Tiina Svensk

Klassikkoelokuvan uudelleenfilmatisointi herättää kiinnostusta muissakin kuin faneissa - ainakin viimeisimmän näyttelijäkiinnityksen myötä.

Blade Runner on vuonna 1982 maailman ensi-iltansa saanut tieteiselokuva, josta tehdään uudelleenfilmatisointi. Blade Runner 2 nähdään teattereissa vuonna 2017, ja nyt Denis Villeneuven ohjattavaan elokuvaan on julkaistu uusi näyttelijäkiinnitys.

Aiemmin elokuvan tekijät uutisoivat Metron mukaan siitä, kuinka Ryan Gosling tähdittää scifi-elokuvaa. Nyt Metron uutisessa kerrotaan, että Goslingin rinnalla nähdään muun muassa tuoreessa Suicide Squadissa ylistettävän roolisuorituksen tehnyt Jared Leto.

Tieteiselokuvan faneille ei ole vielä kerrottu, mitä hahmoja Gosling tai Leto tulevat näyttelemään. Mitä luultavimmin roolisuoritukset tulevat kuitenkin kiinnostamaan myös muitakin kuin sarjan uskollisia faneja. Lisäksi elokuvassa nähdään Harrison Ford, joka esittää tuttuun tapaan Rick Deckardia.

Ensi-iltansa Balde Runner 2 saa viimeisimpien tietojen mukaan 6.10.2017, mutta virallista nimeä jatko-osalle ei ole vielä julkaistu.

Lue myös: Jared Leton muodonmuutos saa jatkoa - värjäsi hiuksensa vaaleiksi

Lue myös: Jared Leton käytös ihmetyttää - lähetti kollegoille anaalihelmiä ja käytettyjä kondomeja

Lähde: Metro

Suosittelemme

Uusimmat