Kuva: YouTube

Warcraft-elokuvan ohjaajalla ristiriitaiset tunteet - kokee jopa raivoa elokuvaa kohtaan

01.09.2016 12:15 - Mika Parikka

Warcraft-elokuva ei ole ollut sellainen menestys, kuin sen odotettiin olevan.

Warcraft-pelisarjaan pohjautuva elokuva näki vihdoin päivänvalon, kun se julkaistiin kesäkuussa. Elokuvalle povattiin suurta menestystä ja sen trailerit näyttivät upeilta. Silti vain kaksi kuukautta ilmestymisensä jälkeen sen on sanottu olevan kaupallinen epäonnistuminen.

Elokuvan ohjaajalla Duncan Jonesilla on elokuvasta ristiriitaiset fiilikset:

"Olen tasavertaisesti ylpeä ja raivoissani elokuvasta. Rakastan sitä. Käytin siihen niin paljon aikaa. Laitoin koko sydämeni peliin, jotta sain sen toimimaan. Osa siitä toimiikin, mutta minut tekee hulluksi se, etten pystynyt saamaan niitä kaikkia tarvittavia palasia kohdalleen, jotka olisi pitänyt saada, jotta elokuva olisi ollut sellainen kuin sen olisi pitänyt olla", Jones arvioi.

Jones näkee elokuvassa kuitenkin myös onnistumisia. Erityisesti kahden örkin, Durotanin ja Drakan suhteesta hän on erityisen ylpeä:

"Se tuntuu oikealta parisuhteelta, kuin aviomieheltä ja vaimolta samalla, kun he ovat örkkejä. Hain sitä väkevästi alusta asti ja taistelin, jotta saisin sen toimimaan. Se tuntuu voitolta", Jones päättää.

Elokuvasta suunniteltiin tulevan jopa kolme osaa, mutta kaikki riippuu siitä kuinka ensimmäinen osa pärjää taloudellisesti. Se jää nähtäväksi.

Lähde: UNILAD

Lue myös: Lapsuuden suosikkileikki muuntui videopeliksi - lattiat vihdoin oikeaa laavaa

Kilpailut

Uusimmat