Kuva: AOP

Näyttelijä Daniel Radcliffe: "En halua, että ihmiset unohtavat Harry Potterin"

26.09.2016 16:00 - Senja Rapila

Entinen Harry Potter -tähti näyttelee tänä vuonna CIA:n agenttia jännittävässä rikoselokuvassa.

Daniel Radcliffe, 27, on monelle pelkästään tuttu Harry Potterina. Suositun Harry Potter -elokuvasarjan päättymisen jälkeen hän on kuitenkin haalinut itselleen paljon erilaisia projekteja.

Vuonna 2012 Radcliffe näytteli pääosaa yliluonnollisessa trillerissä Woman In Black. Seuraavana vuonna hän näytteli draamaelokuvassa Kill Your Darlings. Nyt Radcliffe on koettelemassa siipiään uudessa Imperium-rikoselokuvassa, jossa hän näyttelee natsijärjestöön soluttautuvaa CIA:n peitepoliisia.

Independent-lehdessä pohditaan, ovatko nämä kaikki erilaiset roolisuoritukset vain keino jättää Harry Potter -menneisyys taakse.

- En halua, että ihmiset unohtavat Harry Potterin. Olen uskomattoman ylpeä niistä elokuvista, Radcliffe kommentoi.

Hän ei kuitenkaan halua toistaa itseään näyttelijänä, joten Harry Potter -elokuvien jälkeen hän on yrittänyt haalia mahdollisimman paljon erilaisia projekteja. 

- Minusta tuntuu, että saan ansaitsematonta tunnustusta, koska ihmiset näkivät minun näyttelevän vain yhtä roolia pitkän aikaa. Oikeasti se on sitä, mitä suurin osa näyttelijöistä haluaa: niin monipuolisen uran kuin vain mahdollista. Olen onnekas että olen asemassa, jossa voin tehdä niin.

Voit katsoa uuden Imperium-elokuvan trailerin alapuolelta.

Lähde: Independent

Lue myös: Palaako Daniel Radcliffe vielä Harry Potterin rooliin? - "Riippuu käsikirjoituksesta"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat