Kuva: AOP

Päihderiippuvuudesta kärsinyt Robbie Williams kaipaa huumeita - harkitsee ekstaasin käyttöä

10.10.2016 13:45 - Senja Rapila

Lisäksi suosikkiartisti on paljastanut, että uusi Heavy Entertainment Show -albumi on vienyt Williamsin jälleen terapiahoitoon.

Laulaja Robbie Williams, 42, on kärsinyt erinäisistä päihdeongelmista vuosien ajan. Take That -yhtyeestä pinnalle ponkaissut artisti ilmoitti kuitenkin itsensä vuonna 2007 vieroitushoitoon, kun hän käytti useita eri huumeita samanaikaisesti ja otti lisäksi miltei sydämen pysäyttävän annoksen reseptilääkkeitä. 

Vaikka Williams on ollut jo monia vuosia kuivilla, ei hän ole päässyt täysin eroon riippuvuudestaan. 

- En halua juoda enkä käyttää kokaiinia. Olen todella tyytyväinen siihen, etten käytä kokaiinia, mutta mietin kyllä ekstaasin käyttämistä, Williams on todennut The Sun -lehdelle.

Suosikkiartisti on kärsinyt masennuksesta ja ahdistuksesta jo vuosikymmeniä, mutta uusi Heavy Entertainment Show -albumi on saanut hänet jälleen kääntymään ammattilaisten puoleen: Williams on myöntänyt, että on joutunut tänä vuonna palaamaan terapiaan.

- Olen ollut terapiassa taas tänä vuonna. On iso juttu julkaista uusi albumi, puhua itsestään ihmisille ja esiintyä televisio-ohjelmissa. Sen jälkeen tehdä se uudelleen ja uudelleen, maa toisensa jälkeen. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös: Robbie Williams yllätti keikallaan - väläytti kuuluisia alushousujaan

Lue myös: Robbie Williamsin uusi sinkku "isoin floppi ikinä"? Kuuntele

Kilpailut

Uusimmat