Kuva: Splasnews

Miley Cyrus avoimena: "Vihasin sanaa biseksuaali, sillä se luokitteli minut"

12.10.2016 14:15 - Elisa Jalasjoki

Artisti nostaa jälleen esiin tasa-arvoa edistävän aiheen.

Laulaja Miley Cyrus, 23, on tunnettu rohkeudestaan ja avoimuudestaan. Hän on nainen, joka ei pelkää tuoda julki vaikeitakaan asioita.

Viime vuonna Cyrus ilmoitti julkisesti olevansa panseksuaali. Panseksuaalisuudella tarkoitetaan sitä, että seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu henkilöön tämän sukupuolesta tai sukupuolettomuudesta riippumatta. 

Artisti esiintyi Variety-lehden erikoisnumeron Power of Women kannessa ja kertoi avoimesti seksuaali - ja sukupuoli-identiteetistään. 

- Aiemmin en ymmärtänyt omaa sukupuoltani, tai seksuaalisuuttani. Vihasin sanaa biseksuaali, sillä se luokitteli minut. En ajattele ihmisiä naisina tai miehinä, Cyrus kertoo.

"Ensimmäinen suhteeni oli tytön kanssa"

Tähti kasvoi hyvin uskonnollisessa perheessä, mutta hän kertoo silmiensä avautuneen noin viidennellä luokalla.

- Kun seurustelin ensimmäisen kerran, oli kyseessä nainen. Saatan näyttää hyvin erilaiselta, mutta tunnen oloni hyvin neutraaliksi. Ihmiset eivät vain näe sitä.

Artisti kertoo lopulta ymmärtäneensä syyn siihen, että ei tuntenut itseään heteroksi eikä homoksi. Yksinkertaisesti syy oli se, ettei hän ollut kumpaakaan.

- Kun ymmärsin omaa sukupuoltani paremmin, ymmärsin myös seksuaalisuuttani enemmän. Tajusin miksi en tuntenut olevani hetero, mutta en myöskään homoseksuaali, syy oli siinä, että en ollut kumpaakaan.

Lähde: Glamour

Lue myös: Miley Cyruksen raju paljastus Hannah Montana -roolistaan: Olin sarjan huonoiten palkattu näyttelijä

Kilpailut

Uusimmat