Kuva: Splashnews / Instagram

Twilight-kaunotar vei ex-muusikkokultansa poikuuden - "se on hieno tarina"

13.10.2016 12:45 - Senni Loikala

Näyttelijätähden entinen kumppani paljasti menettäneensä tälle poikuutensa - kiitos kämppäkaverilta vohkittujen kondomien.

Jo aiemmin on ollut tiedossa, että Twilight-elokuvia tähdittäneen näyttelijän Ashley Greenen, 29, seurusteluhistoriasta löytyy tapailusuhde laulaja Joe Jonasiin. Jonas tuli tunnetuksi sittemmin jo lopettaneesta Jonas Brothes -yhtyeestä, ja nykyään mies vaikuttaa poppia ja rockia yhdistävässä DNCE-bändissä.

Nyt Jones on muistellut julkisuudessa suhteen alkuaikoja, uutisoi Fox News. Laulaja lupautui tiistai-iltana vastaamaan fanien esittämiin kysymyksiin Reddit Q&A -sivustolla. Kun yksi fani kysyi, millainen oli Jonesin ensimmäinen kerta petipuuhissa, ei tämä empinyt vastata intiimiin kysymykseen.

Menetin poikuuteni tytölle nimeltään Ashley. Pystyt todennäköisesti googlettamaan hänet helposti. On todella helppoa tietää, kenestä on kyse. Tapailin tyttö nimeltään Ashley, joten googleta hänet tietääksesi kenestä Ashleystä on kyse”, Jones kiusoitteli.

Twilight-näyttelijä Ashley Greene 2016. (kuva: Splashnews)

Jones myös paljastaa vohkineensa kämppäkaveriltaan kondomeja ensimmäistä kertaansa varten.

Se on todella hieno tarina, koska minulla ei ollut kondomeja, joten minun täytyi mennä rumpalimme Jackin huoneeseen. Asuimme tuolloin kämppäkavereina, ja mylläsin hänen huoneensa läpikotaisin. Löysin kondomit lopulta hyllyltä hänen alusvaatteidensa alta.

Kun hän tuli kotiin, hän luuli jonkun murtautuneen huoneeseensa, koska koko huone oli myllätty minun ”akuutin hätäni” takia. Niin vain täytyi tehdä. Muistakaa turvaseksi, nuoret hyvät.”  

Katso alta kuvia Joe Jonasin Instagram-tililtä, jossa hänellä on lähemmäs viisi miljoonaa seuraajaa.

Lue myös: Twilight-kaunotar upeampana kuin koskaan - treenatut käsivarret käänsivät katseita

Lue myös: Pysäyttävä tositarina: "Odotin seksiä avioliittoon asti - se melkein rikkoi minut"

Lue myös: Brasilialaistytön neitsyys huutokaupattiin 600 000 eurolla – suoritukselle erikoisehdot

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat