Kuva: Senja Rapila

Antti Holma: "Minua ärsyttää se miten Saara Aallosta puhutaan"

18.10.2016 09:15 - Mika Parikka

Britannian X Factoryssa kisaava Saara Aalto saa Lontooseen muuttaneelta Antti Holmalta täyden tuen ja kannatuksen.

Saara Aalto ihastuttaa meillä Suomessa, mutta myös Britanniassa, missä hän kilpailee X Factoryssa. Aalto on päässyt kilpailussa kymmenen parhaan joukkoon. Vaikka Aalto pitää Suomen lippua korkealla, on soraääniäkin kuultu. Antti Holma ei ymmärrä ollenkaan negatiivista puhetta Aallon ympärillä:

- Minua ottaa aidosti päähän se, miten Saara Aallosta puhutaan. Jos katsoo meiltä Lontoosta käsin X Factoria, niin vaikka se ei ole enää niin suosittu kuin vuosia sitten, niin sitä katsoo helvetisti ihmisiä. Sellaiset ihmiset, jotka eivät edes tiedä mikä Suomi on. Fiksujenkin ihmisten päässä Suomi on Ruotsin takapiha. Osa semmoista jotain Skandinaviaa, vaikka eihän Suomi edes kuulu maantieteellisesti koko Skandinaviaan.

Aallon ansiosta moni ihminen Englannissa on oppinut siis edes tietämään, että missä Suomi sijaitsee. Holma on törmännyt myös loistavaan käytännönesimerkkiin siitä, kuinka vähän Suomesta Lontoossa esimerkiksi tiedetään:

- Mehän ollaan oikeastaan aika hyvässä jamassa, kun ihmiset ovat, että niin teillähän on se Ikea siellä. Siinä on vain, että enpä sano mitään tähän, Holma tuumii.

Lue myös: Sunnuntain Britannian X Factor -lähetyksessä tapahtui nolo moka - video hämmentää

Lue myös: Antti Holma ilkkuu perussuomalaisten kansanedustajalle - "nahistunut jorma"

Kilpailut

Uusimmat