Kuva: AOP

Plusmalli Ashley Graham suunnitteli malliston kaiken kokoisille naisille - katso

21.10.2016 22:15 - Elisa Jalasjoki

Tähti on suunnitellut vaatemalliston kaiken kokoisille ja ikäisille naisille.

Plusmalli Ashley Grahamilla, 27, on riittänyt vientiä tänä vuonna. Tähti poseerasi Sports Illustrated Swimsuit Issuen kannessa, lanseerasi oman alusvaatemalliston, ja nyt hän on osa Dressbarnin vaatemallistokampanjaa nimeltä More Than a Name.  

Graham on kertonut pyrkivänsä tuomaan uuden kampanjan myötä niin itsevarmuutta kuin positiivisuuttakin muiden naisten elämään. Dressbarnin myymä mallisto sisältää koot 4-22, ja kantaa nimeä Beyond by Ashley Graham. 

Tähden mukaan malliston vaatteet ovat suunniteltu kaikille naistyypeille, koosta ja iästä riippumatta. Menestys ei kuitenkaan ole ollut aina itsestäänselvyys. 

- Minulle kerrottiin aiemmin etten ole kansikuva-ainesta ja sopisin paremmin katalogeihin. Uskoin puheita, enkä omia unelmiani. Puheet tuhosivat minua pitkään. Olisin kutsunut silloin itseäni lihavaksi, rumaksi ja ällöttäväksi. Kun lopulta tajusin, ettei se ole sitä elämää mitä haluan elää, kaikki muuttui. 

- Olen niin otettu tästä kampanjasta. Se avaa ovia ja kertoo naisille etteivät he ole vain pelkkiä kokoja. Naiset ovat enemmän kuin stereotyyppejä. Voimme olla sellaisia kuin haluamme, Graham kertoi tapahtumassa PeopleStyle- lehdelle. 

Kuvia Grahamin suunnittelemista vaatteista voit katsoa alta:

Graham hurmasi eilen järjestetyssä malliston juhlistamisgaalassa itse suunnittelemassaan pikkumustassa, jota koristi rinnanyläpuolella musta pitsiverhoilu. Katso kuva alta.

(kuva: AOP)

Lähde: People

Lue myös: Plusmalli Ashley Grahamin peppu varasti huomion hääparilta - katso paljon puhuva kuva

Kilpailut

Uusimmat