Kuva: AOP

IS: Miss Suomi paljastaa: Joutui Donald Trumpin kopeloimaksi

27.10.2016 09:55 - Mika Parikka

Yhdysvaltain presidentiksi pyrkivän Donald Trumpin ympärillä velloo karmivia tarinoita siitä, miten hän on ahdistellut seksuaalisesti naisia. Yksi uhreista on Ilta-Sanomien mukaan vuoden 2006 Miss Suomi Ninni Laaksonen.

Donald Trumpin ympärillä pyörii ahdisteluskandaali. Kaikki sai alkunsa, kun The Washington Post julkaisi 8. lokakuuta vuonna 2005 kuvatun haastatteluvideon, jossa Trump mahtailee Access Hollywood -ohjelmalle pystyvänsä kysymättä suutelemaan ja kourimaan naisia sukupuolielimistä.

Trump on johtanut Miss Universum -kilpailuja, joten moni missi on tavannut hänet, myös suomalaiset. Ilta-Sanomat tavoitti vuoden 2006 Miss Suomi Ninni Laaksosen, joka kertoi karmivia tarinoita siitä, miten Trump häntä on aikoinaan ahdistellut. Tapaus sattui vuonna 2006 juuri ennen Late Show with David Letterman -ohjelman kuvauksia:

"Ennen menoa ohjelmaan Trumpista ja meistä misseistä otettiin kuvia rakennuksen ulkopuolella. Trump seisoi aivan minussa kiinni ja puristi minua yhtäkkiä pepusta. Hän otti kädellään ihan reilusti takapuolestani kiinni. En usko, että kukaan muu näki sitä, mutta ilmeeni kyllä värähti ja ajattelin, että mitä täällä oikein tapahtuu", Laaksonen muistelee ikävää kohtaamista. 

Laaksonen osallistui myös muiden missien tapaan Trumpin ja tämän vaimon Melania Trumpin kotona pidettyihin juhliin. Siellä hän sai kuulla oudon selityksen sille, miksi hän niin kovasti kiinnosti Trumpia:

"Joku sanoi minulle, että Trump pitää minusta, koska olen aivan samannäköinen kuin Melania oli nuorena. Minulle jäi Trumpista limainen fiilis", Laaksonen muistelee. 

Vasta nyt ajankohtaista kertoa

Tapahtuneesta on kulunut jo 10 vuotta, mutta Laaksonen kertoo kokemuksistaan vasta nyt. Hän kokee, ettei kokemuksesta ollut tarvetta puhua aikaisemmin. 

"En tiedä, mikä syy minulla olisi ollut yhtäkkiä kertoa, että hei Donald Trump puristi minua takapuolesta. Siitä olisi sitä paitsi varmasti kymmenen vuotta sitten kirjoitettu aivan eri tavalla. Joko siten, että huomio oli positiivista tai että olisin itse ollut tyrkyllä. Lisäksi kukaan ei ole kysynyt asiasta aikaisemmin", Laaksonen perustelee. 

Alla kuva Donald Trumpista:

(kuva: AOP)

Lue myös: Donald Trump Hillary Clintonin takamuksesta: "Ei tehnyt vaikutusta"

Lue myös: "Hänen rintansa ovat surkeat" - 5 typerintä kommenttia, jotka Donald Trump on sanonut julkkisnaisista

Lue myös: Trumpin ja Clintonin koomisesta "vaaliväittelyvideosta" älytön hitti - jo 46 miljoonaa katsojaa

Kilpailut

Uusimmat