Kuva: AOP

Lumikki-elokuvasta tulee kokoillan versio - kuka näyttelee pääosan?

02.11.2016 08:45 - Rea Tallgren

Disneyn klassikkosatu saatetaan jälleen katsojien nähtäville oikeiden näyttelijöiden tähdittämänä.

Muistat kenties Lumikin suloisena ja laulavana piirroshahmona, jonka sydän oli täyttä kultaa ja jota metsäneläimetkin rakastivat - seitsemästä kääpiöstä puhumattakaan.

Ikonisesta sadusta on tehty vuosien varrella myös uudelleenfilmatisointeja oikeilla näyttelijöillä. Lumikki-satu on nähty jo esimerkiksi Julia Robertsin ja Lily Collinsin näyttelemänä Kerro, kerro kuvastin -elokuvassa. Lisäksi tarinasta on tehty elokuvaversio Lumikki ja metsästäjä, jota tähdittivät Charlize Theron ilkeänä äitipuolena, Chris Hemsworth metsästäjänä, ja Kristen Stewart Lumikkina.

Nyt klassikosadusta ollaan jälleen puuhaamassa uutta versiota, uutisoi Hollywood Reporter. Sen mukaan juoni tullee jäljittelemään alkuperäistä melko paljon. Mukana on muun muassa alkuperäisiä lauluja, vaikka uusiakin on tulossa. 

Mutta kuka sitten sopisi Lumikin esittäjäksi? Lumikin iho oli valkea kuin lumi, huulet punaiset kuin veri ja hiukset mustat kuin eebenbuu, kerrotiin alkuperäisessä tarinassa. Pääosan esittäjän tulee siis ulkoiselta olemukseltaan pystyä muuntautumaan Lumikiksi - ja lisäksi tietenkin osata näytellä. 

Valehtelevat viettelijät -sarjan Lucy Hale olisi ainakin ulkonäkönsä puolesta mahdollinen ehdokas. 

(kuva: AOP)

Moderni perhe -tähti Ariel Winter voisi myöskin vakuuttaa Lumikkina. 

(kuva: AOP)

Muun muassa Maailmojen sota -elokuvasta tuttu Dakota Fanning olisi kuin ilmetty Lumikki jos hänen hiuksensa värjättäisiin ja huulensa punattaisiin. 

(kuva: AOP)

Muun muassa Carrie-elokuvassa vakuuttanut Chloë Moretz olisi myös varmasti uskottava Lumikki. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Miltä näyttää maailman ensimmäinen kauhuelokuva? Katso pätkä vuodelta 1896

Lähde: Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat