Kuva: AOP

Huippumalli Cara Delevingne otti käärmetatuoinnin - uskotaan viittaavan entiseen kultaan

09.11.2016 09:45 - Rea Tallgren

Caran entinen laulajarakas seurustelee tätä nykyä Kristen Stewartin kanssa.

Huippumalli Cara Delevingne, 24, seurusteli aikaisemmin pitkään laulajakaunotar St. Vincentin, 34, kanssa. Cara hehkutti tuolloin haastattelussa olevansa aidosti rakastunut kultaansa. Pariskunnalle tuli kuitenkin ero, ja St. Vincent löysi rinnalleen Twilight-näyttelijä Kristen Stewartin, 26. 

Nyt Caran uskotaan ottaneen uuden tatuoinnin kenties eronsa merkiksi. Tatuointiartistin julkaisemassa kuvassa nähdään Caran kädessä kiemurteleva käärme. Daily Mail uskoo tatuoinnin viittaavan petolliseen ex-kumppaniin, mutta minkäänlaista perustetta heillä ei väitteelleen ole. Hyvin mahdollista onkin, että Cara on vain halunnut kauniin tatuoinnin kättään koristamaan. 

Kristen ja St. Vincent bongattiin ensimmäistä kertaa yhdessä elokuussa heidän ollessaan romanttisella illallisella. Sen jälkeen kaunottaret ovat viihtyneet tiiviisti yhdessä. 

Hiljattain Stewart myös toi suhteen julkiseen valokeilaan, kun hän toi ensimmäistä kertaa 34-vuotiaan rakkaansa kanssaan punaiselle matolle Voguen muotinäytökseen Los Angelesissa. Kaksikko poseerasi kuvaajille onnellisen näköisenä. Katso kuvat tästä.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Kristen Stewart avautui suhteestaan Robert Pattinsoniin: "Rakkaudestamme tehtiin tuote"

Lue myös: Feikkaa polkasta poikatukka - ota mallia Kristen Stewartilta

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat