Kuva: AOP

Pelastaako Kanye West Amerikan vuonna 2020? Katso miten Trumpin vaalivoitto sekoitti Twitterin

09.11.2016 20:00 - Elisa Jalasjoki

Donald Trumpin vastustajat toivovat Twitterissä Kanyen tarttuvan uhkaukseensa, ja pyrkivän Yhdysvaltain presidentiksi.

Yhdysvallat sai tänään uuden presidentin, kun republikaanien suorasanainen ehdokas, Donald Trump vei voiton ennakkosuosikki Hillary Clintonilta. Mielipiteitä jakava Trump sai voitollaan useat julkisuuden henkilöt pois tolaltaan, samoin kuin suuren osan tavallisesta kansastakin ympäri maailman. 

Twitter täyttyi nopeasti vihaisista ja hämmentyneistä tilapäivityksistä, joiden joukossa alkoi levitä myös nopeasta hashtag "#Kanye2020". Tällä viitataan hip-hop-artisti Kanye Westin, 39, vuonna 2015 MTV Video Music Awardseissa tokaisemaan kommenttiin, jossa artisti julisti pyrkivänsä vielä itse presidentiksi. West toisti väitteensä vielä myöhemmin BBC Radio 1:den haastattelussa ja totesi näin:

- Kun puhun ajatuksestani pyrkiä presidentiksi, en väitä että minulla olisi lainkaan poliittisia näkemyksiä. Ei minulla ole, mutta minulla on näkymä inhimillisyyteen, ihmisiin ja totuuteen. Jos on jotain mitä voin tehdä kaikella ajallani ja päivilläni, jos jotenkin voisin tehdä muutoksen sinä aikana kun olen vielä elossa, aion yrittää tehdä sen.  

Vaikka Westin presidentiksi päätyminen on hyvin epätodennäköistä, yhteisöpalvelu Twitter repesi ajatuksesta täysin. Palvelu täyttyi nopeasti Trumpin vastustajien statuspäivityksistä, joissa nämä totesivat muun muassa Westin olevan heidän "ainoa pelastuksensa". 

Katso kuvat päivityksistä alta. 

"Olette kaikki sekaisin. Nyt teidän täytyy odottaa vuoteen 2020, kun Luojamme ja Pelastajamme Kanye West, saapuu pelastamaan meidät. #Kanye2020 #Vaali-ilta", twiittasi eräs Trumpin vastustajista.

"Vuonna 2004 Kanye pelasti hiphopin, ja vuonna 2020 hän pelastaa Amerikan", toinen twiittasi. 

"On enää yksi mies joka voi pelastaa meidät #kanye2020 #vaali-ilta"

On siis selvää, että mitä Trumpin kaudesta tuleekin, suuri osa tämän vastustajista tulee toivomaan miehen syrjäyttämistä. Saa myös nähdä, ottaako West tehtäväkseen pyrkiä pelastamaan Amerikan. 

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Kanye West kiristää Grammy-gaalan henkilökuntaa: "Muuten en tule paikalle"

Lue myös: Donald Trumpista USA:n presidentti - julkkisten reaktiot vaihtelivat järkytyksestä riemuun

Suosittelemme

Uusimmat